Acid Hialuronic buze 2 ml

Actualizat pe:

De obicei, cantitatea de substanta folosita pentru marirea buzelor este stabilita de medicul estetician, impreuna cu pacienta sa, dar injectarea de acid hialuronic in buze de 2 ml se poate face numai dupa ce pacienta a mai beneficiat de o astfel de interventie.

Recomandat este ca la prima injectare sa se intorduca o cantitate mai mica de acid hialuronic, astfel incat rezultatul sa fie unul frumos si proportional cu restul fetei. La cererea pacientelor insa, unii medici accepta foarte usor sa injecteze si o cantitate mai mare.

Care este maniera de injectare de acid hialuronic in buze de 2 ml?

Pentru persoanele care sunt la prima experienta de acest gen, se recomanda sa inceapa cu o cantitate mica de acid hialuronic, dar nici pentru cele cu experienta sau care isi doresc buze foarte voluminoase nu se poate face o injectare de acid hialuronic in buze de 2 ml intr-o singura sedinta.

Medicul trebuie sa le explice acestora ca rezultatele pot fi obtinute in decurs de mai multe luni, cei 2 sau chiar 3 ml de acid hialuronic fiind injectati pe parcursul a mai multe sedinte. In plus, un avantaj major in acest caz este ca se prelungeste perioada in care buzele isi pastreaza aspectul final, pe care pacientele au dorit sa il obtina.

Ceea ce este mai putin cunoscut este faptul ca si barbatii au inceput sa apeleze la aceasta procedura de infrumusetare, numai ca in cazul lor se foloseste o cantitate mica, astfel incat rezultatul sa nu fie unul foarte evident, ci discret.

Ce poti face daca ti-ai injectat acid hialuronic in buze 2 ml si nu iti place rezultatul?

In situatiile in care rezultatul obtinut dupa injectarea de acid hialuronic in  buze de 2 ml nu este ceea ce ti-ai dorit, exista din fericire si o solutie. Aceasta consta in injectarea unei solutii denumita Hialuronidaza in zonele care nu au aspectul visat.

Hialuronidaza este, de fapt, o enzima care are rolul de a descompune acidul hialuronic, anulandu-i efectele acestuia. Astfel ca pacientele care nu sunt multumite de modul in care arata buzele lor dupa injectarea cu acid hialuronic nu vor fi nevoite sa astepte ca efectul substantei sa treaca in timp.

Ce efecte poate avea injectarea de acid hialuronic in buze de 2 ml?

Unul dintre principalele efecte neplacute pe care il poate avea injectarea de acid hialuronic in buze de 2 ml este obtinerea bine cunoscutului „bot de rata”. Din cauza acestor rezultate exagerate au aparut numeroase mituri si prejudecati legate de augumentarea buzelor, procedura ce tine de chirurgia estetica.

Totusi, exista si situatii in care o cantitate mare de acid hialuronic injectata in buze sa aiba si rezultate frumoase. Aceste situatii sunt obtinute fie daca se respecta indicatiile medicului estetician, de injectare treptata a cantitatii, fie in cazul persoanelor cu buze foarte subtiri, care aveau nevoie de o cantitate mai mare pentru armonizarea fetei.

Concluzie

Prin urmare, injectarea de acid hialuronic in buze de 2 ml se face numai cu acordul si cooperarea medicului, in functie de rezultatele dorite.