Meniu

Bichectomie inainte dupa

Actualizat pe:

Daca ai dat un search de tipul “bichectomie inainte si dupa”, atunci, cel mai probabil, esti interesat sa afli care sunt beneficiile obtinute de pe urma unei astfel de operatii. Tratamentele estetice, dupa cum probabil ai observat, au ajuns sa fie din ce in ce mai cautate in anul 2022.

Multi oameni au inceput sa puna un accent tot mai ridicat pe frumusetea propriului corp. Prin urmare, majoritatea clinicilor de top pot oferi o gama larga de tratamente calitative. La momentul actual, printre cele mai apreciate operatii estetice se numara si cea de bichectomie.

Bichectomie inainte si dupa: cand se recomanda inceperea unui astfel de tratament

Primul aspect, ce trebuie adus in discutie cu privire la topicul “bichectomie inainte si dupa”, consta in cunoasterea anumitor detalii de dinaintea inceperii operatiei. Asadar, in acest subcapitol vor fi specificate criteriile, pe care un pacient trebuie sa le intruneasca pentru a putea lua parte la tratament.

In primul rand, bichectomia se adreseaza pacientilor care prezinta una sau mai multe dintre urmatoarele nemultumiri:

 • obrajii au un volum nepotrivit comparativ cu celelalte dimensiuni ale fetei;
 • fata capata un aspect prea rotund si ingrasat din cauza obrajilor;
 • obrajii nu permit obtinerea unui estetic frumos al fetei.

In al doilea rand, exista anumite conditii pe care clientul trebuie sa le indeplineasca. In caz contrar, el nu va putea fi eligibil pentru inceperea operatiei de bichectomie. Asadar, principalele criterii sunt urmatoarele:

 • sanatate generala buna. Clientul trebuie sa comunice cu medicul estetician si sa-i transmita daca sufera de anumite boli. De asemenea, va trebui specificat istoricul tratamentelor prescrise. In caz contrar, pot aparea anumite complicatii neprevazute, ce vor putea afecta viata pacientului.
 • maturitate emotionala. Clientul trebuie sa dea dovada de intelegere si rabadare pentru a se putea obtine cele mai bune rezultate. Trebuie sa respecte, cu strictete, sfaturile si indicatiile oferite de cadrul medical.
 • asteptari realiste. In primele sedinte de consult, medicul ii va prezenta clientului cele mai bune posibilitati disponibile. Asteptarile formate trebuie sa aiba la baza aceste informatii.

Bichectomie inainte si dupa: care sunt avantajele obtinute de pe urma tratamentului

Al doilea aspect, ce trebuie adus in discutie cu privire la subiectul “bichectomie inainte si dupa” consta in specificarea rezultatelor obtinute de pe urma tratamentului. Acestea sunt, de regula, cat se poate de clare si pot fi observate imediat dupa finalizarea lucrarii.

Foarte multe clinici se folosesc de imagini de tipul “bichectomie before after” pentru a scoate in evidenta beneficiile aduse. Prin urmare, printre principalele avantaje rezultate se numara urmatoarele:

 • capatarea unui aspect intinerit al intinerit al fetei;
 • conturul obrajilor va fi mult mai definit, ceea ce va permite aparitia unui estetic frumos;
 • operatia nu lasa cicatrice vizibila cu ochiul liber;
 • insecuritatile generate de obraji vor disparea, factor care va duce la imbunatatirea sanatatii mentale;
 • perioada de vindecare este destul de scurta in comparatie cu alte operatii estetice.

In concluzie, operatia de bichectomie se poate dovedi foarte benefica pentru majoritatea oamenilor care se confrunta cu probleme estetice la nivelul obrajilor. Singurele aspecte de care trebuie sa se tina cont, sunt criteriile mentionate in decursul primului subcapitol.