Cardiologie bilet de trimitere Cluj

Cardiologie bilet de trimitere Cluj

Una din cele mai grave probleme cu care se confrunta oamenii sunt bolile cardiovasculare, asa ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la servicii de cardiologie in Cluj cu bilet de trimitere. Pentru ca sanatatea sa nu degenereze, este important ca aceasta sa fie monitorizata in mod periodic, astfel incat problemele vor putea fi depistate la momentul oportun.

Procesul prin care o persoana se poate programa pentru un consult la o clinica de cardiologie in Cluj poate sa difere de la un caz la altul, dar, in general, toate centrele au un numar de telefon la care oamenii pot suna pentru mai multe informatii.

Clinici de cardiologie in Cluj cu bilet de trimitere

Exista mai multe clinici care ofera servicii de cardiologie in Cluj cu bilet de trimitere, astfel incat pacientii vor putea opta pentru un consult cu EKG gratuit. Daca nu, pretul porneste de la 100-150 de lei. Pentru ca o clinica de cardiologie din Cluj sa fie de succes, tehnologia utilizata trebuie sa fie de ultima generatie, iar echipele sa fie formate din medici dedicati.

1. Clinica Physiomedica

Clinica Physiomedica este o clinica privata de excelenta care ofera, printre altele, servicii de cardiologie in Cluj cu bilet de trimitere. Clinica se mai specializeaza si in recuperare, medicina fizica si balneologie, ortopedie, ortopedie pediatrica, pediatrie si medicina interna.

Printre serviciile din gama de cardiologie se numara electrocadriograma, ecocardiografia transtoracica, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale, monitorizarea holter ECG – 24 de ore, testul de efort si recuperarea cardiovasculara.

Programarile se pot face la unul din cele doua numere de telefon, 0364642124 si 0775321275.

2. Clinica Napoca

Clinica Napoca pune pret pe atentia acordata fiecarui detaliu si personalizarea fiecarui tratament incat sa se potriveasca nevoilor pacientului, iar ramura de cardiologie din Cluj nu iese din acest tipar. Conditiile oferite de practica medicala sunt moderne, iar preturile n-au concurenta.

Cele mai intalnite boli cardiovasculare sunt hipertensiunea arteriala, care poate sa fie primara sau secundara, cardiopatica ischemica, tulburarile de ritm sau palpitatiile, defectul de sept atrial si bolile valvelor cardiace si insuficienta cardiaca.

Pentru programari se va folosi numarul de telefon 0733702272 sau adresa de E-mail clinicanapoca@gmail.com.

3. Institutul Inimii Niculae Stancioiu

Institutul a fost dezvoltat in anii ‘90, la baza lui aflandu-se clinica de cardiologie din Cluj, care la randul ei, a fost infiintata cu un deceniu in urma. Institutul a continuat sa se dezvolte, iar in prezent, are o gama impresionanta de servicii.

Principala activitate a clinicii este diagnosticarea si evaluarea severitatii unor boli precum hipertensiunea arteriala, functionalitatea protezelor valvulare, cardiomiopatia, tulburarile de ritm si de conducere, cardiopatia ischemica etc.

Secretariatul sectiei de cardiologie are numarul de telefon 0264591941 si adresa de E-mail hearti@institutulinimii.ro, iar pacientii le pot folosi pentru programari si informatii.

Concluzii

In cele din urma, una din modalitatile prin care o persoana isi poate monitoriza sanatatea este printr-un consult la o clinica de cardiologie in Cluj cu bilet de trimitere, acolo unde este posibil. In acest fel, nu vor exista surprize neplacute.