Cardiologie pediatrica Cluj

Cardiologie pediatrica Cluj

Sanatatea copilului ar trebui sa fie prioritatea oricarui parinte, asa ca este esential un consult de cardiologie pediatrica in Cluj, sau in alte zone cu centre dotate cu tehnologie de ultimata generatie si echipe cu experienta.

Doar in acest fel poate fi monitorizata sanatatea copilului respectiv. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca pacientii este sa gaseasca un specialist in cardiologie pediatrica in Cluj, iar pe urma, cu ajutorul datelor de contact, se pot programa pentru un consult.

Centre de cardiologie pediatrica in Cluj

Exista mai multe centre care au un departament dedicat domeniului de cardiologie pediatrica in Cluj, iar ceea ce le diferentiaza sunt preturile. Ele cresc incepand cu 100 de lei si ajung chiar si la 1500 de lei, in functie de pachetul ales de pacient. Cele mai multe servicii de cardiologie pediatrica in Cluj se invart in jurul sumei de 300-400 de lei.

1. Centrul Medical Medsan

La Centrul Medical Medsan, persoanele interesate vor gasi o gama impresionanta de servicii, printre care se numara si ramura dedicata cardiologiei pediatrice din Cluj. Aici, pacientii il vor gasi pe Dr. Militaru Mihai, medic primar de pediatrie si specialist in cardiologie pediatrica.

In cadrul acestui centru, consultatia si ecocardiografia pediatrica este 300 de lei. Cei care isi doresc doar un control de cardiologie pediatrica vor plati doar 100 de lei, in timp ce pentru consultatie de cardiologie pediatrica se va plati 170 de lei. In final, doar ecocardiografia pediatrica este 200 de lei. Diagnosticul copilului trebuie pus inca din timpul sarcinii.

Pentru programari, se va completa formularul de pe pagina de internet clinicii. Ele se mai pot face si la numerele de telefon 0264597603 sau 0372714685.

2. Centrul de Pediatrie

La Centrul de Pediatrie, pe ramura de cardiologie pediatrica din Cluj, isi desfasoara activitatea dr. Ioana Golgot. Aici, medicii se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, tratarea si monitorizarea afectiunilor cardiologice la copii.

Cu privire la preturi, ele se incadreaza in intervalul de 140-400 de lei, in functie de pachetul selectat. Cel mai scump pachet este cel de evaluare cardiologica, impreuna cu ecografie de cord si EKG, pentru care se va plati suma de 400 de lei.

Datele de contact ale Centrului de Pediatrie sunt adresa de E-mail contact@centruldepediatrie.ro si numarul de telefon 0752360360.

3. Centrul Medical Cardiomed

Echipa din cadrul departamentului de cardiologie pediatrica din Cluj este alcatuita din medici de top, care trateaza in fiecare an peste 10.000 de adulti si copii. Pentru un tratament de succes este nevoia de diagnosticul corect, iar pacientii il vor gasi la acest centru.

Pe partea de cardiologie, pachetul pentru copii, care consta in consultatie, EKG si ecografie costa 570 de lei. Mai exista un pachet care presupune consultul si ecografia cardiaca la domiciliu, iar acesta costa 1500 de lei.

Programarile se fac fie la numarul de telefon 0264406600, fie prin intermediul adresei de E-mail office@cardiomedcluj.ro.

Concluzii

Prin urmare, exista mai multe optiuni dintre care o persoana poate sa aleaga pentru un consult de cardiologie pediatrica in Cluj, care va fi extrem de benefic pentru cel mic.