abdominoplastie Iasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Regiunea Moldovei este cunoscuta mai mult pentru numeroasele lacase de cult unice in Europa si mai putin pentru interventiile estetice, dar succesul operatiei de abdominoplastie, pretul din Iasi al acesteia, sunt motive importante pentru care oamenii care doresc o remodelare corporala cu efect permanent pot alege acest oras din Moldova.

In plus, numarul clinicilor de chirurgie estetica in care sunt realizate astfel de proceduri este unul mare, astfel ca doritorii au posibilitatea de a gasi usor un medic cu care sa rezoneze.

Recuperarea dupa abdominoplastie, pretul in Iasi si beneficiile interventiei, informatii de mare interes pentru pacienti

In momentul in care se gandesc la o interventie de abdominoplastie, pretul din Iasi nu este printre cele mai cautate informatii referitoare la aceasta. Totusi, costurile unei astfel de interventii sunt unul dintre aspectele importante de care oamenii ar trebui sa tina cont.

Operatia de abdominoplastie se face, in general, sub anestezie generala, desi in cazul interventiilor mai simple se poate folosi si anestezia locala, iar durata acesteia variaza de la 2-3 ore in cazul interventiei de miniabdominoplastie, pana la 3-4 ore in cazuri mai complexe.

In ceea ce priveste recuperarea dupa o astfel de operatie chirurgicala, pacientii trebuie sa stie ca abia dupa 4-6 saptamani de la interventie isi pot relua activitatile obisnuite. In plus, vor fi nevoiti sa poarte un timp indelungat un tip de imbracaminte de compresie, aceasta avand rolul de a ajuta abdomenul sa capete forma redata cu ajutorul operatiei.

Cu toate ca pretul destul de mare si perioada de recuperare indelungata ii pot speria pe unii candidati la aceasta interventie, rezultatele finale vor merita toate eforturile.

Unde poti merge pentru rezultate eficiente la abdominoplastie, pretul din Iasi fiind un criteriu important?

Numarul mare al clinicilor in care se realizeaza interventii de abdominoplastie, pretul in Iasi fiind unul avantajos, poate reprezenta si un impediment in alegerea cele la care sa apeleze oamenii. De aceea, pe baza rezultatelor obtinute si a aprecierilor primite din partea pacientilor, in continuare sunt prezentate unele dintre cele mai populare clinici si cabinete de estetica chirurgicala.

1. Omini Clinic

La serviciile medicale oferite in cadrul clinicii Omini Clinic pot apela oamenii, indiferent de varsta sau sex, deoarece specialitatile medicale abordate sunt numeroase si vin in ajutorul tuturor celor care isi doresc o stare de sanatate buna sau un aspect estetic imbunatatit.

2. Avicena Profertis

O clinica medicala specializata in obstretica si ginecologie, in care se pot face atat fertilizari in vitro, cat si interventii chirurgicale estetice, este Avicena Profesrtis. Serviciile medicale de calitate si preturile avantajoase sunt motivele pentru care pacientii recomanda Avicena Profertis.

3. Estetica Iasi

Un cabinet medical de chirurgie estetica din Iasi este cel al medicului chirurg dr. Andrei Lazar. Interventii estetice destinate tuturor partilor corpului, inclusiv procedura de abdominoplastie, pot fi realizate in cadrul acestui cabinet medical.

In concluzie, oamenii pot incepe sa viziteze regiunea Moldovei si pentru interventiile de abdominoplastie, pretul in Iasi fiind unul dintre cele mai avantajoase, iar serviciile de calitate.