Acid Hialuronic Buze Arad

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Denumit si mica Viena datorita arhitecturii sale in stil germanic nu este doar un loc promitator la nivel cultural si istoric, ci este si un oras cu un potential medical ridicat, astfel incat oricine are posibilitatea de a beneficia de serviciul de injectare a acidului hialuronic pentru buze in Arad.

Acidul hialuronic este un produs medical inovator folosit la scara larga in prezent de cat mai multe clinici de medicina estetica, datorita proprietatilor sale de hidratare a pielii si de vindecare a afectiunilor cutanate deranjante mai ales din punct de vedere vizual.

Care este rolul injectarii cu acid hialuronic pentru buze in Arad?

Manifestarea subtierii buzelor este un fenomen cu care se confrunta multe persoane ori din cauza inaintarii in varsta, ori din cauza mostenirii unui pachet genetic dezavantajos. Indiferent de situatie, injectarea acidului hialuronic pentru buze in Arad poate fi una dintre variantele la care oricine poate apela cu incredere.

Acidul hialuronic este o substanta secretata in mod natural de organism, insa, cu inaintarea in varsta, devine din ce in ce mai dificil pentru corp sa-si asigure singur necesarul din aceasta substanta, fiind nevoie de un ajutor din exterior. Astfel, pe piata larga au aparut tot mai multe tratamente pe baza de acid hialuronic, care au ca scop redarea unui ten luminos si sanatos, ameliorarea articulatiilor, imbunatatirea aspectului buzelor.

Cine se regaseste intr-o astfel de situatie, poate sa apeleze oricand la serviciile unei clinici din Arad specializate in practicarea tratamentului pe baza de acid hialuronic.

Care sunt cele mai bune 3 clinici specializate in injectarea acidului hialuronic pentru buze in Arad?

Persoanele care sunt in cautarea unor clinici care sa foloseasca tratamentul pe baza de acid hialuronic pentru buze in Arad pot sa se consulte cu topul 3 al celor mai bune cabinete, listat mai jos

1.Art Body Clinique, Arad

Art Body Clinique este un cabinet de medicina estetica din Arad, specializat atat in chirurgie generala, cat si in chirurgie plastica. Aici, pacientii au posibilitatea de a beneficia de serviciul de marirea a buzelor prin injectarea acidului hialuronic.

Produse folosite si tarife:

  • Juvederm Ultra Smile (0,6 ml) – 775 lei (155 euro), cu o durata de 9 luni;
  • Juvederm Ultra 3 (1 ml) – 1110 lei (220 euro), cu o durata de 9 luni;
  • Juvederm Volift (1 ml) – 1500 lei (300 euro), cu o durata de 16 luni;
  • Juvederm Volift Retouch (0,6 ml) – 850 lei (170 euro), cu o durata de 16 luni.

2. Dermaestetics, Arad

Dermaestetics este o clinica de dermatologie si de estetica medicala din Arad, care ofera o multime de servicii avantajoase pentru pacientii sai, iar adaugarea volumului dorit pentru buze cu ajutorul acidului hialuronic este una dintre procedurile pe care specialistii din cadrul acestei clinici le practica.

3. Cabinet de dermatologie dr. Stoica Dan Marius, Arad

Pe langa serviciile de dermatologie, cabinetul dr. Stoica Dan Marius pune la dispozitia pacientilor sai si servicii de medicina estetica, precum marirea buzelor prin intermediul acidului hialuronic.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa beneficieze de o marire a buzelor in cadrul unui cabinet specializat in medicina estetica, pot sa apeleze la una dintre clinicile mentionate mai sus.