Acid hialuronic buze Oradea

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, cu o arhitectura impecabila si cu obiective culturale de interes international este un loc dezvoltat si din punct de vedere medical, existand o multime de clinici care folosesc tratamente pe baza de acid hialuronic in Oradea la preturi accesibile.

Daca si tu te numeri printre persoanele care isi doresc sa mearga la o clinica estetica din Oradea pentru aplicarea unui astfel de tratament, vei fi surprins sa afli cat de multe optiuni ai la dispozitie. Pentru a-ti usura munca de a alege o singura varianta, ti-am pregatit un top 3 al celor mai frecventate centre de infrumusetare si clinici care practica medicina estetica.

Unde poti sa iti efectuezi un tratament cu acid hialuronic in Oradea?

In prezent, deshidratarea pielii este un fenomen cu care se confrunta multe persoane, mai ales, din cauza nivelului crescut de poluare, dar, din fericire, ai ocazia sa te bucuri de tratamente pe baza de acid hialuronic in Oradea care te ajuta sa iti restabilesti nivelul optim de hidratare de la nivelul pielii.

Daca iti doresti sa mergi la o clinica de medicina estetica in care medicii specialisti folosesc astfel de tratamente si nu stii care este cea mai buna varianta pentru tine, iata cateva variante la care poti apela cu incredere!

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este o clinica estetica din Oradea care pune la dispozitia pacientilor o multime de servicii de infrumusetare, printre care se numara si injectarile cu acid hialuronic atât pentru redarea volumului dorit la nivelul buzelor, cat si pentru ameliorarea ridurilor faciale.

Servicii si tarife:

• injectare cu acid hialuronic pentru riduri si intinerire faciala cu Juvederm Ultra (1 ml) – 1858 lei;
• injectare cu acid hialuronic pentru volumetrie faciala cu Amalian Volume (1 ml) – 2178 lei;
• injectare cu acid hialuronic pentru riduri si volumetrie faciala cu Juvederm Voluma (1 ml) – 2389 lei.

2. Estetic Dyn Clinic

Estetic Dyn Clinic este o clinica medicala din Oradea in care se desfasoara interventii estetice atat chirurgicale, cat si nonchirurgicale, cu efecte de lunga durata. Printre aceste interventii, se mai efectueaza si tratamente pe baza de acid hialuronic, pentru ameliorarea ridurilor faciale (mai ales cele de la nivelul fruntii), gatului si decolteului. De asemenea, se realizeaza remodelarea sau chiar volumizarea fetei prin injectarea cu acid hialuronic, dar si remodelarea buzelor, pentru obtinerea volumului dorit.

3. Clinica dr. Nadia Nacer Bumbu

Clinica dr. Nadia Nacer Bumbu este localizata in Oradea si ofera atat servicii dermatologice, cat si de estetica medicale, in care sunt cuprinse si tratamentele cu acid hialuronic. Printre procedurile aplicate se numara umplerea buzelor (1200 lei) si umplerea santurilor nazo-labiale (1200 lei). De asemenea, clientii au ocazia de a beneficia si de alte servicii la standarde inalte de calitate in cazul in care au nevoie.

Prin urmare, daca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta si sa te bucuri de un ten perfect hidratat, poti lua in considerare tratamentele efectuate in cadrul clinicilor mentionate anterior in articol pentru obtinerea unor rezultate satisfacatoare.