Acid Hialuronic Buze Sibiu

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Cunoscut ca fiind si capitala Transilvaniei, nu este doar un loc care a imbratisat sute de ani de istorie bogata in evenimente marcante, ci este si un oras in care toata lumea are posibilitatea sa-si aplice acid hialuronic pentru buze in Sibiu fara nicio complicatie.

Aplicarea acidului hialuronic a inceput sa fie la moda in prezent, mai ales datorita beneficiilor pe care le ofera pentru piele, ochi, buze si articulatii. Expunerea indelungata la factorii externi cum ar fi mediul poluant sau razele solare nocive poate avea un impact negativ asupra aspectului pielii, al buzelor, iar acidul hialuronic, cunoscut pentru calitatile sale hidratante, este solutia potrivita.

Este benefic sa-ti injectezi acid hialuronic pentru buze in Sibiu?

Persoanele care se confrunta cu un aspect subtiat al buzelor, pot lua in considerare injectarea acidului hialuronic in buze in Sibiu, pentru a le imbunatati cu succes structura si pentru a le hidrata eficient.

Buzele sunt cea mai subtire parte a intregului corp, avand doar 3-5 straturi celulare groase, in timp ce restul corpului are 16 straturi celulare. Odata cu inaintarea in varsta, colagenul care ajuta la mentinerea buzelor pline scade in mod natural, ceea ce duce, in mod inevitabil, la subtierea lor. Procesul de injectare a acidului hialuronic in buze ajuta la redarea cantitatii necesare de colagen si, implicit, la restabilirea structurii buzelor.

Unde poti gasi o clinica specializata in injectarea acidului hialuronic pentru buze in Sibiu?

Cei care sunt in cautarea unui cabinet specializat in injectarea acidului hialuronic pentru buze in Sibiu, pot consulta topul celor 3 clinici disponibile, cu servicii complete la preturi avantajoase:

1. Cabinetul dr. Olimpiu Harceaga, Sibiu

Cabinetul dr. Olimpiu Harceaga este situat in Sibiu (cu sediu si in Cluj-Napoca) si pune la dispozitia pacientilor sai servicii de chirurgie estetica. Printre serviciile pe care le ofera, se numara si aplicarea substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic. Pretul orientativ este de 250 de euro la aplicarea acidului hialuronic din gama Juvederm Allergan.

2. MedElite, Sibiu

MedElite este o clinica de chirurgie din Sibiu, care ofera tuturor pacientilor de a-si ameliora si chiar imbunatati aspectul facial sau corporal. Foloseste, de asemenea, si tratamente anti-ageing, precum injectarea acidului hialuronic in piele sau chiar in buze, care le ajuta sa fie mai pline, mai senzuale.

Servicii de injectarea a acidului hialuronic in:

  • frunte;
  • buze;
  • sprancene;
  • pleoape;

3. Derma Elite Laser Clinic, Sibiu

Derma Elite Laser este o clinica din Sibiu specializata in dermatologie, dar si in aplicarea tratamentelor adecvate pentru fata sau corp. Este disponibil si serviciul de marire a buzelor prin intermediul injectarii acidului hialuronic, proces care dureaza intre 45-60 de minute.

In concluzie, persoanele care vor sa beneficieze de servicii de umplere sau de marire a buzelor, pot apela la una dintre clinicile din Sibiu mentionate mai sus.