Acid hialuronic buze Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dupa ochi, fata unei femei atrage atentia prin expresia gurii, data in principal de buze, iar tehnologiile moderne de infrumusetare si industria serviciilor de profil tin cont de acest aspect, asa ca nu ar trebuie sa te mire daca vei gasi optiuni multiple pentru injectare cu acid hialuronic in buze la Timisoara. In cazul in care te-ai hotarat sa apelezi la aceasta procedura cosmetica, vei dori, desigur, cele mai bune si mai durabile rezultate, astfel incat buzele tale sa capete forma si senzualitatea pe care ti le doresti.

Articolul de fata te va ajuta sa te orientezi asupra unei clinici cu servicii de chirurgie si dermatologie estetica din Timisoara, in care ai putea sa obtii rezultatele dorite, conform exigentelor personale.

Ce optiuni ai pentru injectare cu acid hialuronic in buze la Timisoara?

Procedurile de augmentare a buzelor, de corectare a liniilor fine din jurul gurii si de imbunatatire de expresiei gurii se efectueaza de catre personal specializat, in urma unei consultatii medicale, in care se stabilesc dozele necesare, precum si zonele in care se introduce substanta, de aceea vrei sa te asiguri de calitatea serviciilor atunci cand apelezi la injectiile cu acid hialuronic in buze la Timisoara. Vei gasi standarde conforme asteptarilor tale la una dintre clinicile de infrumusetare din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acid hialuronic 1 ml
Rating
Website
Clinica Darinur
Clinica-Verificata
1.350 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.350 Ron
 • Profesionalismul medicului
 • Seriozitate si implicare in actul medical
 • Personal amabil
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Dr. Mihajlović Dorina
1.500 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.500 Ron
 • Interventiile medicului au schimbat in bine viata pacientilor
 • Rezultate in cresterea increderii si stimei de sine
 • Medic profesionist si amabil
 • Interventii nedureroase
 • Recuperare rapida
Bestetic
1.400 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.400 Ron
 • Profesionalismul exceptional al medicului
 • Calitate umana inalta
 • Calm, intelegere si empatie fata de pacienti
 • Interventii de succes
 • Personal amabil
Olariu Clinics
1.500 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.500 Ron
 • Medici profesionisti
 • Implicare maxima in actul medical
 • Rezultate exceptionale ale interventiilor si tratamentelor
 • Clinica moderna si curata
 • Aparatura de ultima generatie
aBeauty Clinique
1.500 Ron
 • Pret injectare 1 ml Acid hialuronic 1.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista si orientata catre client
 • Personal amabil
 • Tratamente eficiente
 • Se respecta programarile
 • Ambient placut si curat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de augmentare cu acid hialuronic in buze la Timisoara

O infrumusetare a aspectului gurii cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic in buze la Timisoara o poti obtine apeland la serviciile de dermatologie cosmetica ale uneia dintre clinicile de infrumusetare din acest clasament. Informatiile din sectiunea de mai jos a articolului, legate de calitatea serviciilor, de preturile practicate, precum si de parerile clientelor care au trecut prin proceduri asemanatoare iti pot fi de folos in identificarea solutiei potrivite pentru dorintele si bugetul tau.

1. Clinica Darinur

Clinica Darinur are o traditie de peste 10 ani pe piata serviciilor de infrumusetare din Timisoara, oferind proceduri estetice chirurgicale – liposuctie laser, blefaroplastie,  nechirurgicale: injectari cu acid hialuronic  in buze, in pometi si in zona cearcanelor, si interventii de stomatologie – chirurgie dentara si implantologie. Lucrarile din sfera dermatologiei estetice sunt asigurate de catre medicul dr. Ramona Butta, specialist chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva, cu multiple specializari in estetica minimum invaziva.

Lista de preturi pentru servicii este afisata pe site-ul clinicii. Pentru 1 ml de acid hialuronic vei plati 1350 de lei la aceasta clinica.

Clinica Darinur inregistreaza un grad ridicat de satisfactie din partea pacientilor, primind 5 stele din 5 potrivit recenziilor de pe Google. Comentariile consemneaza profesionalismul medicului, seriozitatea si implicarea acestuia in actul medical, amabilitatea personalului si atmosfera placuta si relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Darinur
Vezi Pareri

2. Dr. Mihajlović Dorina

La Cabinetul de Chirurgie Estetica al dr. Dorina Mihajlovic vei intalni un medic primar chirurgie plastica cu experienta de peste 23 de ani in domeniul chirurgiei estetice si o gama larga de servicii, atat chirugicale, cat si nonchirurgicale de intinerire – injectari cu acid hialuronic, toxina botulinica, lifting facial cu fire si tratamentul varicelor. Medicul se remarca si prin permanenta racordare la cele mai noi solutii de interventii pentru infrumusetare si la inovatii, manifestate prin activitatea de cercetare, publicare de lucrari stiintifice si participarea la numeroase congrese si conferinte medicale din tara si din strainatate.

Pentru injectarea cu acid hialuronic in buze, pretul in Timisoara este de 1500 de lei pentru un ml.

Pacientii clinicii si-au exprimat multumirea pentru serviciile medicului plastician, prin intermediul recenziilor. Ei marturisesc ca interventiile le-au schimbat viata si au contribuit la cresterea increderii si stimei de sine. Se apreciaza ca medicul este profesionist si amabil, ca raspunde cu rabdare si da explicatii despre proceduri, ca interventiile nu au fost dureroase, iar recuperarea a fost rapida.

3. Bestetic

Marirea buzelor cu acid hialuronic in Timisoara se poate realiza si la Vitta Clinic, un concept Bestetic, clinica specializata in chirurgia mainii si chirurgia tumorilor tegumentare, specializare in care dovedeste competente de netagaduit medicului Vladislav Gyebnar, doctor in stiinte medicale. In aria de servicii ale medicului se includ si proceduri de infrumusetare invazive sau neinvazive: liposuctie, ginecomastie, gropite in obraji si barbie, injectari cu acid hialuronic.

Pentru 1 ml de acid hialuronic injectat in buze vei achita suma de 1400 lei.

Pacientii medicului Vladislav Gyebnar au numai cuvinte de lauda pentru serviciile acestuia. Recenziile amintesc despre profesionalismul exceptional, despre calitatea umana, manifestata in raport cu pacientii prin calm, intelegere si empatie, interventii de succes si amabilitatea intregului personal.

4. Olariu Clinics

Sub umbrela Olariu Clinics pacientii au acces la proceduri de chirurgie estetica si alte interventii nechirurgicale cu doctor Daniela Olariu si consultatii si tratamente de dermatologie cu doctor Liviu Olariu. Procedurile nechirurgicale de infrumusetare si intinerire la aceasta clinica din Timisoara includ: rejuvenarea faciala, injectarea de acid hialuronic in buze, lifting facial cu fire, mezoterapia, epilarea cu laser si altele.

Pretul interventiei de marire nechirurgicala a buzelor se stabileste in functie de cantitatea de acid hialuronic injectata. Pentru 1 ml de substanta vei plati suma de 1500 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile acestei clinici cu 5 stele din 5. Sunt consemnate in recezii profesionalismul medicilor, implicarea maxima, rezultatele exceptionale ale interventiilor si tratamentelor, clinica moderna si curata, aparatura de ultima generatie.

5. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este cea mai mare retea de clinici de estetica din Romania, cu centre in Bucuresti si in alte 7 orase ale tarii, printre care si Timisoara si asigura o paleta bogata si diversificata de tratamente corporale, faciale si estetice, in aceasta ultima categorie incluzandu-se de la injectare acid hialuronic in buze pana la peeling chimic si proceduri antirid. Brandul aBeauty are peste 20 de ani de experienta pe piata serviciilor de infrumusetare romanesti.

Pentru 1 ml de acid hialuronic injectat in buze se va achita suma de 1500 lei la aceasta clinica.

Pacientii clinicii declara cu ajutorul recenziilor ca au beneficiat de servicii de calitate la aBeauty Timisoara. Ei spun ca aici lucreaza o echipa profesionista si orientata catre nevoiele clientului, ca personalul este deosebit de amabil si ca tratamentele primite au avut rezultate bune. Totodata se mentioneaza ambientul placut, curatenia exemplara si respectarea programarilor.

Concluzii

Orice investitie in frumusetea ta si pastrarea aspectului tanar al fetei trebuie tratata cu seriozitate si responsabilitate, iar injectarea cu acid hialuronic in buze la Timisoara nu face exceptie. Apeland la una dintre clinicile de infrumusetare, chirurgie plastica sau dermatologie estetica de top vei avea siguranta unui act medical profesional, cu rezultatul asteptat, efectuat in conditii de siguranta si confort, intr-un mediu sigur, curat, cu o procedura controlata si substante de calitate.

Timisoara, orasul resedinta al judetului Timis, este un municipiu prosper, in care locuitorii se preocupa atat de sanatate, cat si de estetica, iar abundenta serviciilor de infrumusetare o dovedesc. Calitatea acestora este confirmata de sute de recenzii scrise de pacientii multumiti de tratamentele primite la clinicile din clasamentul de mai sus.