Acid hialuronic par

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Multe persoane s-au familiarizat cu beneficiile acidului hialuronic pentru piele, acesta fiind capabil sa hidrateze in mod adecvat, insa, exista si acid hialuronic pentru par, care se dovedeste a fi eficient, sigur, imbunatatind semnificativ sanatatea parului. Este adevarat ca, din cand in cand, scalpul si parul mai au nevoie de cate un stimulent care sa fie de ajutor in regenerarea firelor de par.

Pana la varsta de 25 de ani, la nivelul scalpului se poate secreta un nivel generos de acid hialuronic, care are capacitatea de a hidrata scalpul in mod corespunzator si care este responsabil cu regenerarea firelor de par. Dupa aceea, cu trecerea anilor, cantitatea de acid hialuronic secretata in mod natural scade din ce in ce mai mult, fiind astfel nevoie de un ajutor din exterior.

Vestea buna este ca exista o multime de clinici estetice in toate orasele tarii, care ofera servicii de injectare a acidului hialuronic la nivelul scalpului, la preturi accesibile. De asemenea, procedurile nu sunt dureroase si nici nu consuma mult timp.

4 beneficii pe care le obtii prin intermediul acidului hialuronic pentru par

Daca si tu te numeri printre persoanele care s-au hotarat sa-si efectueze procedura de injectare a acidului hialuronic pentru par, trebuie sa te asiguri, inainte de toate, ca afli care sunt beneficiile de care ai parte. Din fericire, acestea sunt numeroase.

1. Activeaza cresterea parului

Parul, la fel ca orice alta componenta a corpului tau, are nevoie din cand in cand de un stimulent. Asa se intampla si in cazul folosirii acidului hialuronic pt par, care reuseste sa stimuleze circulatia sangelui de la nivelul scalpului. De asemenea, pe langa acest detaliu, stimuleaza si productia de colagen, cel care este responsabil cu hidratarea scalpului, imbunatatindu-i elasticitatea.

2. Refacerea completa a parului dupa vopsit

Toate femeile stiu ca sesiunile de vopsire a parului implica, automat, multe probleme la nivelul sau, dar si la nivelul scalpului. Daca nu aplici rutina de ingrijire zilnica a scalpului, este posibil sa observi deteriorari severe in ceea ce priveste firele de par, deteriorandu-se si capatand o textura neplacuta. Din fericire, aplicarea acidului hialuronic pentru par se dovedeste a fi o metoda de-a dreptul eficienta in procesul de refacere completa a parului.

3. Reducerea caderii parului

Pe langa faptul ca acidul hialuronic reuseste sa indeplineasca aspectele mentionate anterior, acesta are si capacitatea de a reduce considerabil caderea parului, o problema cu care multe persoane se confrunta in contextul actual. Din cauza poluarii si a razelor ultraviolete, firele de par tind sa sufere modificari, sa-si piarda din putere si, bineinteles, sa cada. Tocmai din acest motiv sedintele de aplicare a acidului hialuronic sunt de-a dreptul necesare pentru un par sanatos.

4. Imbunatatirea aspectului general al parului

Parul sanatos care este ingrijit adecvat reuseste sa atinga un nivel inalt de frumusete, fiind stralucitor si avand o textura puternica. Daca adaugi acidul hialuronic in cadrul rutinei tale de ingrijire a parului, vei observa imbunatatiri considerabile intr-un timp scurt.

Prin urmare, folosirea acidului hialuronic pentru insanatosirea scalpului si a firelor de par este o metoda care iti va oferi rezultate satisfacatoare intr-un timp scurt. De asemenea, vei putea obtine efecte de lunga durata.