Acid hialuronic buze 0.5 ml pret

Acid hialuronic buze 0.5 ml pret

Injectiile cu acid hialuronic pentru buze 0.5 ml sunt una dintre variantele pe care le poti alege atunci cand cumperi fillere cu acid hialuronic sau atunci cand mergi la clinica pentru a beneficia de aceasta procedura de augmentare a buzelor. In general, fiolele cu acid hialuronic au 1 ml, dar exista si mai mici, de 0.55 ml.

Sunt injectiile cu acid hialuronic pentru buze 0.5 ml suficiente pentru augmentarea buzelor?

Fillerele cu acid hialuronic pentru buze 0.5 ml sunt o alegere potrivita pentru persoanele care nu au mai beneficiat niciodata de aceasta procedura nechirurgicala si care isi doresc un rezultat discret. De asemenea, fillerele de 0.5 ml sunt o idee buna daca vrei sa completezi rezultatele obtinute in sedinta trecuta. De exemplu, persoanele care isi injecteaza 1 ml de acid hialurionic revin in clinici pentru intretinerea rezultatelor si aleg mai degraba varianta de 0.5 ml.

Daca alegi 0.5 ml de acid hialuronic din start, in mod cert rezultatul va fi unul mai subtil decat daca alegi injectiile de 1 ml, insa daca vrei un rezultat subtil si discret este cea mai buna alegere. De altfel, fillerele de 0.5 ml sunt potrivite atunci cand se doreste efectuarea unor ajustari, cum ar fi echilibrarea volumului dintre buza superioara si cea inferioara sau a unei eventuale asimetrii.

Cat costa injectiile cu 0.5 ml acid hialuronic si cat dureaza rezultatele?

In ceea ce priveste durata efectelor pe care le obtii in urma injectiilor cu 0.5 ml acid hialuronic, aceasta este tot de 8-12 luni. Fiind un rezultat subtil, ar putea parea ca dispare mai rapid, insa nu este cazul. Pretul fiolelor de acid hialuronic de 0.5 ml este diferit de la un brand la altul. Spre exemplu, la una dintre clinicile din Cluj Napoca unde se poate efectua procedura de augmentare a buzelor prin injectii cu acid, pretul pentru o fiola cu acid hialuronic de 0.55 ml marca Juvederm Ultra Smile porneste de la 800 lei.

In raport cu durata rezultatelor, se poate spune ca pretul este unul avantajos. Multe persoane revin periodic la clinici pentru a intretine rezultatele si pentru a face din nou injectii cu acid hialuronic. Avantajul in acest caz este faptul ca rezultatele vor persista tot mai mult dupa 2-3 sedinte de augmentare a buzelor, procedura ce tine de chirurgia estetica.

Trebuie sa iti injectezi periodic 0.5 ml acid hialuronic?

Fie ca e vorba de injectii cu 0.5 ml acid hialuronic sau 1 ml acid hialuronic, persoana care apeleaza la aceasta procedura nechirurgicala de marire a buzelor trebuie sa stie un detaliu esential, anume ca rezultatele nu sunt permanente. Fillerele cu acid pot fi considerate o solutie semipermanenta prin care buzele capata volum, contur bine definit, stralucire si culoare naturala.

Unul dintre cele mai raspandite mituri despre acidul hialuronic, in general, este acela ca odata ce ti-ai injectat acid in buze trebuie sa o faci regulat si nu poti renunta. Aceasta informatie este neadevarata, intrucat poti sa renunti oricand la acidul hialuronic si buzele tale vor redeveni la dimensiunea initiala, iar daca nu esti multumita de rezultatele obtinute in urma procedurii acidul poate fi dizolvat.

Prin urmare, acidul hialuronic este o solutie buna daca iti doresti buze cu un volum mai mare, mai ales daca efectele scaderii productiei naturale de colagen incep sa fie vizibile si iti afecteaza forma buzelor.