Acid hualuronic buze contur

Acid hualuronic buze contur

Buzele frumoase si pline sunt intotdeauna asociate cu finete, catifelare si senzualitate. Dar nu toti ne nastem cu astfel de buze. Daca nu esti multumita de marime, de forma sau de lipsa de simetrie a buzelor tale, acidul hialuronic este solutia folosita in prezent drept cel mai popular filler dermal pentru corectarea conturului si a simetriei buzelor. Interventia de contur buze cu acid hiluronic este o procedura sigura, cu substanta de origine naturala, care poate fi efectuata in siguranta si nu provoacă reactii alergice. Efectele sunt vizibile imediat dupa tratament, facandu-l o alternativa excelenta la chirurgia estetica.
Buzele si structurile din jurul lor joaca un rol important in aspectul facial. Daca buzele sunt mici, subtiri, cu riduri in jurul lor, te poti considera mai putin atractiva. Disproporția dintre buza inferioara si cea superioara este un motiv comun pentru imbunatatirea simetriei buzelor cu ajutorul filler-urilor dermice. Efectul este excelent si cu aspect natural.

De ce se foloseste acidul hialuronic in conturarea buzelor?

Acidul hialuronic este cel mai popular material de umplutura dermala atunci cand vine vorba de conturarea, marirea si augmentarea buzelor, din mai multe motive:
• acidul hialuronic este un compus natural,
• efectele sunt vizibile imediat după tratament,
• procedura de injectare a buzelor este rapida: o singura sedinta, de 10-15 minute,
• are rezultate grozave, rezistente in timp, intre 6 si 9 luni, iar daca procedura este repetata, efectul se poate intinde pana la 12 luni,
• buzele au un aspect natural in culoare, contur si volum,
• perioada de recuperare este scurta, pacienta revine rapid la activitatile de zi cu zi dupa procedura.

Cum arata buzele dupa procedura injectarii cu acid hialuronic?

Fillerele cu acid hialuronic permit corectarea formei si hidratarea buzelor. Acidul hialuronic adauga volum si retine apa, conferind buzelor un aspect natural deosebit. Buzele sunt improspatate, mai voluminoase, iar rezultatul este vizibil imediat dupa interventie.
Procedura realizata pentru contur buze acid hialuronic are rezultate excelente. Dupa injectari, buzele au un aspect natural roz, frumos modelat, au o prospețime tinereasca, sunt moi, mai pline, cu o mai buna simetrie, sunt conturate, linia buzelor este reimprospatata, iar micile riduri de pe liniile buzelor dispar.
Aspectul natural trebuie sa fie o prioritate, motiv pentru care expertii recomanda clientelor sa inceapa cu o cantitate mai mica de acid hialuronic, acesta putand fi crescuta ulterior.
Este foarte important ca procedura de umplere a buzelor cu acid hialuronic sa fie efectuata de un dermatolog sau chirurg plastician cu experienta, precum si sa se utilizeze numai materiale de inalta calitate si aprobate. Interventia este un tratament medical de finete si nu este recomandat sa se faca la saloanele de infrumusetare, deoarece acestea nu sunt suficient de instruite pentru a efectua astfel de proceduri.

Realizata de un specialist in dermatologie, cu substante aprobate si in conditii de siguranta, procedura conturarii buzelor cu acid hialuronic asigura rezultate satisfacatoare, o imbunatatire a aspectului natural al buzelor, urmata in mod natural de cresterea increderii in sine a persoanei care apeleaza la aceasta interventie.