Acid hialuronic ce trebuie sa faci dupa

Acid hialuronic ce trebuie sa faci dupa

Una dintre cele mai populare interventii estetice este cea de marire a buzelor cu acid hialuronic, dar pentru ca rezultatele sa fie unele de succes este important ca pacientele sa stie ce au de facut dupa injectarea cu acid hialuronic in buze.
De aceea, in articolul de fata sunt prezentate cele mai importante recomandari referitoare la perioada de recuperare dupa injectarea cu acid hialuronic, astfel incat toate femeile care isi doresc acest tip de interventie estetica minim invaziva sa stie ce ar trebui sa faca.

Care sunt recomandarile pentru perioada de recuperare dupa injectarea cu acid hialuronic in buze?

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic poate fi facuta, astazi, chiar si in clinici de infrumusetare, atat de medici esteticieni, cat si de cosmeticiene special pregatite, dar recomandarile referitoare la perioada de dupa injectarea cu acid hialuronic in buze sunt aceleasi.
Tinand cont ca este vorba despre o interventie estetica, dupa efectuarea injectiilor cu acid hialuronic pot aparea efecte secundare mai putin placute, dar normale, precum roseata, edem, invinetire, o senzatie de mancarime sau de sensibilizare. Astfel ca unele paciente se pot intreba „ce trebuie sa faci dupa injectarea cu acid hialuronic”?
Pentru a preintampina sau ameliora aceste efecte, este recomandat ca imediat dupa interventie sa se aplice comprese reci sau gheata.De asemenea, hidratarea este foarte importanta, mai ales in perioada de recuperare dupa o operatie estetica. De aceea, se recomanda sa se consume cel putin 2 litri de apa pe zi, in primele 5 zile dupa interventie. In schimb, alcoolul si alimentele sarate ar trebui evitate.
Pacientele care si-au marit buzele cu acid hialuronic nu trebuie sa depuna efort fizic sau sa faca antrenamente in primele 24-48 de ore de la interventie, deoacere sunt predispuse la aparitia vanatailor. De evitat, in acest interval, este si aplicarea machiajului sau altor creme.
Persoanele sensibile pot administra medicamente care sa amelioreze durerea resimtita dupa trecerea efectului anesteziei, insa numai la recomandarea medicului estetician care a efectuat interventia.
Chiar si in timpul somnului trebuie sa se tina cont de unele recomandari pentru o recuperare usoara si obtinerea unor rezultate bune, mai ales in primele zile fiind de preferat sa se doarma cu capul cat mai sus, pe perne.
In urmatoarele doua saptamani este interzis orice fel de tratament cosmetic, peeling-uri sau masaje, precum si expunerea la sauna, soare, piscina sau bai fierbinti.

Cat dureaza efectul dupa injectarea cu acid hialuronic in buze?

Un alt aspect foarte important pentru cele care doresc sa isi mareasca buzele este cel referitor la perioada in care este vizibl rezultatul, dupa injectarea cu acid hialuronic in buze.
Este bine cunoscut faptul ca aceasta interventie estetica are efect temporar, iar dupa aproximativ 12 luni, rezultatul acesteia se estompeaza. Astfel ca cele care isi doresc sa se bucure de buze mai pline si mai voluptoase in continuare trebuie sa apeleze din nou la aceasta procedura.
Ceea ce este important de retinut este faptul ca odata refacuta procedura, de-a lungul timpului, rezultatele sale au o durata de viata mai indelungata.

In concluzie, exista multe informatii pretioase pentru perioada de dupa injectarea cu acid hialuronic in buze, pe care toate pacientele – existente sau viitoare – ar trebui sa le cunoasca.