Acid hialuronic penis

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Multi barbati sunt nemultumiti de dimensiunea si forma penisului lor. Pana acum, erau disponibile foarte putine optiuni si intervenția chirurgicala era modalitatea la care se recurgea pentru a creste dimensiunea si a modifica forma organului sexual masculin. Una dintre procedurile folosite azi de medicii pentru a-i ajuta pe barbati sa ajunga la rezultatele dorite este interventia de injectare cu acid hialuronic in penis.
Tehnologia dermatologiei cosmetice a perfectionat o procedura non-invaziva care poate imbunatati dimensiunea si forma penisului prin injecții neinvazive cu substante de umplere care maresc imediat circumferința organului reproducator. Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in piele, sigura, avand capacitatea de a retine apa, imbunatatind zona tratata prin marire si întinerire de lunga durata.

In ce consta procedura tratamentului cu acid hialuronic in penis?

Marirea circumferintei este cel mai dorit rezultat in ceea ce priveste aspectul si relațiile intime. Injectiile cu acid hialuronic penis au cel mai mare efect asupra circumferintei sau latimii organului. Umpluturile pentru penis functioneaza similar injectarilor faciale: ofera volum acolo unde este necesar. Injectat direct în penis, acest tratament de marire poate creste circumferinta si poate imbunatati aspectul general al zonei genitale.
Procedura este non-invaziva si nedureroasa, fiind realizata cu un anestezic local. Dupa interventie, pacientul este sfatuit sa aplice gheata pentru calmarea zonei si diminuarea durerii usoare resimtite. Injectarea dureaza in jur de 30 pana la 45 de minute, inclusiv momentul pregatirii, timp in care se fac cateva intepaturi la baza penisului cu acid hialuronic. Substanta incapsulata este deschisa in momentul interventiei, este sigura, fiind un compus natural al pielii si nu provoaca nicio reactie adversa ulterioara. Testele de toleranta se fac in prealabil, iar procedura nu va fi administrata persoanelor cu alergie la acidul hialuronic.
Rezultatul este o crestere in circumferinta a penisului cu pana la 20%, dimensiunea depinzand de cea anterioara interventiei si de particularitatile fiecarui pacient. Barbatul isi poate relua activitatea sexuala dupa 48 de ore de la interventie. Urinarea si erectia vor functiona normal. Purtarea lenjeriei de sustinere după procedura timp de o saptamana este recomandata. Acest lucru se datoreaza faptului ca gravitatia si miscarea pot determina umplutura sa se miste in jos spre capul penisului, deoarece substanta nu este pe deplin fixata.
Efectul augmentarii penisului cu acid hialuronic dureaza de la 12 pana la 24 de luni. Corpul fiecaruia metabolizeaza umplutura de acid hialuronic in mod diferit, in functie de starea de sanatate, varsta si stil de viata. Materialul de umplutura va fi absorbit treptat in tesuturile din jur, ducand la inversarea treptata a circumferinței penisului. Pacientii pot opta pentru injectii suplimentare de filler, deoarece efectele initiale se diminueaza.
In esenta, marirea penisului folosind materiale de umplere dermica poate oferi o crestere serioasa a increderii in sine si poate ajuta barbatii sa se simta confortabil in propria piele. Efectuata in cadrul unui cabinet specializat, de personal medical cu experienta, injectarea de acid hialuronic in penis este o procedura sigura, lipsita de riscuri, cu rezultate satisfacatoare atat pentru pacientii care decid sa recurga la tratament, cat si pentru partenerele acestora.