Acid hialuronic pometi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Pentru unele persoane, secretul din spatele aspectului simetric ar putea fi chiar procedura de injectare a acidului hialuronic in pometi. Interventia de acest tip este minim invaziva, iar pacientii nu vor simti niciun fel de durere sau de dinsconfort, mai ales pentru ca anestezia folosita este cea locala.

Pometii pot fi mariti, ridicati si conturati cu ajutorul acidului hialuronic, iar acest lucru va duce la o imbunatatire clara a aspectului fetei. Bineinteles, ca in cazul altor proceduri similare, rezultatul final o sa difere in functie de trasaturile individuale ale fiecarei persoane. Un factor important in acest sens poate sa fie chiar si varsta.

Suma ce va trebui platita pentru o interventie de acest tip o sa difere in functie de clinica la care o persoana decide sa se duca, iar in unele situatii, pretul final va acoperii mai multe servicii, printre care se afla si consultatia de dinainte de tratament, cantitatea de substanta folosita, anestezia, procedura si consultatiile care urmeaza dupa tratament.

Ce e indicat sa eviti dupa procedura de injectare a acidului hialuronic in pometi?

Pentru a obtine cele mai bune rezultatele cu putinta la finalul tratamentului cu acid hialuronic in pometi, exista cateva indicatii care trebuie urmate de pacienti. In primul rand, baile cu apa fierbinte ies din discutie pentru prima saptamana, iar oamenii trebuie sa se rezume la un dus scurt, de temperatura normala.

De asemenea, persoanele pasionate de machiaj trebuie sa reziste tentatiei, deoarece le este interzis sa poarte astfel de produse sau creme pe zona tratata, intrucat acest lucru ar putea influenta negativ procesul de vindecare. Se vor putea intoarce la vechiurile obiceiuri la 12 ore dupa injectarea substantei.

Cei care vor sa incerce tratamentul, dar isi fac griji ca rezultatul nu va fi pe placul lor, sau isi doresc sa afle mai multe despre procedura inainte de a opta pentru ea, isi vor putea lamuri cea mai mare parte din curiozitati la un prim consult de la o clinica ce se specializeaza in chirurgie plastica. Aici, vor primi cele mai bune solutii pentru situatia in care se afla.

Cat vor dura rezultatele obtinute dupa injectarea acidului hialuronic in pometi?

Rezultatele obtinute dupa ce a fost injectat acidul hialuronic in pometi vor putea rezista chiar si 18-24 de luni. Cei care vor sa se asigure ca vor avea parte de efecte pentru o lunga perioada de timp, vor putea repeta procedura la un interval de cateva luni.

Pe langa acid hialuronic, mai exista si alte metode la care oamenii pot apela pentru a-si ridica pometii, fie prin grasime proprie, fie prin fire de suspensie. Nu se poate spune ca o metoda este mai buna ca cealalta, deoarece fiecare vine cu propriul sau set de beneficii, asa ca totul depinde de nevoile si preferintele pacientilor.

Concluzii

In cele din urma, o modalitate prin care oamenii isi pot imbunatati aspectul este prin intermediul injectarii acidului hialuronic in pometi. Procedura nu dureaza mult, iar rezultatele obtinute vor rezista pentru o perioada lunga de timp.