Acid Hialuronic Riduri

Acid Hialuronic Riduri

Acidul hiarulonic este o substanta care se regaseste in mod natural in organismul oamenilor, motiv pentru care procedurile de injectare a acestei substante in diferite regiuni ale corpului pot avea efecte foarte benefice, una dintre cele mai populare proceduri fiind cea de injectare cu acid hialuronic pentru riduri.

Dar acidul hialuronic poate fi folosit in nenumarate alte situatii, cea mai efectuata astfel de procedura fiind totusi cea pentru augumentarea buzelor. Cu toate acestea, si in cazul ridurilor injectiile cu acid hialuronic sunt la fel de eficiente.

Ce avantaje ofera injectiilor cu acid hialuronic pentru riduri?

Ridurile sunt un semn al inaintarii in varsta, dar care poate fi sters rapid cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic pentru riduri, mai ales ca are putine contraindicatii sau efecte secundare.

Principiul dupa care functioneaza acidul hialuronic in tratarea ridurilor este unul simplu, cu ajutorul unor ace fine are loc umplerea ridurilor cu acid hialuronic. Astfel vei obtine un ten ferm si fara imperfectiuni, dar si foarte hidratat, datorita capacitatii acidului hialuronic de a retine apa in derm/ piele.

Procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic este si rapida, care poate dura aproximativ 15-30 de minute, numai ca inainte este nevoie sa ti se aplice o crema cu efect anestezic, pentru a limita durerea si disconfortul resimtite in urma interventiei de chirurgie estetica.

Ce zone vizeaza injectiile cu acid hialuronic pentru riduri?

Un avantaj important este ca poti folosi acidul hialuronic pentru riduri din orice zona a tenului, efectul acestor proceduri fiind unul de lunga durata, care poate tina pana la 12 luni dupa prima procedura de reintinerire.

Astfel ca indiferent daca te confrunti cu riduri de expresie sau cauzate de inaintarea in varsta, riduri din jurul gurii, riduri de sub ochi sau ridurile de pe frunte, poti apela cu incredere la injectarea cu acid hialuronic pentru riduri. Datorita asemanarii sale cu substanta existenta in organismul uman, acidul hialuronic ofera pielii un aspect neted si natural.

Prin urmare, zonele in care se poate folosi procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic poati fi folosita pentru a umple santurile dintre nas si gura (riduri nazogeniene), ridurile de la coltul extern al ochilor – cunoscute si ca „laba gastei” – umplerea ceracanelor, ridurile dintre sprancene, conturul maxilarului sau ridurile de la coluturile gurii.

Cum sa te pregatesti pentru injectarea cu acid hialuronic pentru riduri?

Daca intentionezi sa mergi la medic pentru injectarea de acid hialuronic pentru riduri este necesar sa stii cum sa te pregatesti, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate, precum si o recuperare mai simpla si mai rapida.

De aceea, administrarea unor anumite medicamente precum antiinflamatoare, anticoagulante, vitamina C sau E, ar trebui oprita cu aproximativ o saptamana inainte de momentul interventiei propriu-zise. Hidratarea este exterem de importanta atat inainte, cat si dupa folosirea acidului hialuronic pentru riduri, imbunatatind efectele substantei.

Concluzie

Folosirea acidului hialuronic pentru riduri este una dintre cele mai sigure proceduri de reintinerire si redobandire a prospetimii tenului. In plus, este minim invaziva si mai ieftina decat alte solutii chirurgicale.