Acid hialuronic riduri pret

Acid hialuronic riduri pret

Cu toate ca augumentarea buzelor este cea mai populara si efectuata interventie chirurgicala, umplerea ridurilor cu acid hialuronic, pretul acestei proceduri fiind unul accesibil, este aproape la fel de populara.

Acest lucru se datoreaza faptului ca oricine isi doreste un chip mai tanar poate apela la aceasta procedura de chirurgie estetica, indiferent este vorba despre femei sau barbati.

Ce avantaje ofera umplerea ridurilor cu acid hialuronic, pretul este unul dintre ele?

Dar motivele sunt mult mai multe pentru care oamenii aleg sa isi faca injectii pentru umplerea ridurilor cu acid hialuronic, pretul acestora fiind numai unul dintre ele.

Acidul hialuronic are multiple beneficii asupra intregului organism, dar in ceea ce priveste tratarea ridurilor cu aceasta substanta, beneficiile sunt numeroase si demne de luat in considerare. Indiferent ca vrei numai sa iti recapeti chipul tanar, fara riduri, sau iti doresti ca tenul sa aiba un aspect proaspat, hidratat si luminos, injectiile cu acid hialuronic sunt tratamentul cel mai rapid si mai eficient.

Desi acidul hialuronic face parte din compozita a diferite creme, serumuri si alte produse cosmetice, efectele acestora sunt vizibile dupa un timp indelungat, iar cantitatea de acid pe care o contin este una relativ mica, astfel ca efectele nu vor fi la fel de eficiente ca in cazul injectiilor.

Cum se efectueaza procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, pretul iti va afecta bugetul?

Daca te gandesti la posibilitatea de a apela la procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, pretul acestei interventii este unul dintre factorii care iti pot influenta decizia. Astfel ca este important sa stii ca pretul pentru o astfel de interventie minim invaziva variaza de la o regiune a tarii la alta si de la o clinica de infrumusetare la alta, acesta fiind exprimat, de cele mai multe ori, in euro.

In ceea ce priveste modul in care se desfasoara procedura de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, primul pas consta in aplicarea unei creme cu efect anestezic, pentru a limita durerea si disconfortul pe care le poti resimti in cele cateva zeci de minute, cat dureaza injectarea acidului hialuronic.

Ulterior, medicul specialist va trece la efectuarea propriu-zisa a procedurii de tratare a ridurilor, iar dupa aproximativ 30 de minute, intregul tratament se va finaliza.

Medicul iti va oferi cateva indicatii pretioase atat pentru perioada de refacere post-interventie, cat si pentru succesul rezultatului final. Daca vei respecta intocmai indicatiile medicului, efectele adverse, precum aparitia vanatailor, durerii sau chiar pruritului, vor fi limitate, existand posibilitatea de a dura doua sau trei zile dupa interventie.

Rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ 10 zile, iar efectele vor dura chiar si 12 luni de la prima interventie, iar daca alegi sa repeti procedura, poti ajunge si la 2 ani in care nu vei fi nevoita sa mai faci niciun retus.

Concluzie

In concluzie, daca optezi pentru umplerea ridurilor cu acid hialuronic, pretul avantajos este numai unul dintre avantajel de care te poti bucura, deoarece beneficiile pe care acidul hialuronic le ofera pielii sunt mult mai multe.