Augmentare buze in Cluj

Augmentare buze in Cluj

Cererea pentru procedura de augmentare buze in Cluj se afla in crestere, deoarece tot mai multe persoane sunt interesate de interventii care sa le imbunatateasca estetica fetei si care sa nu necesite perioade lungi de recuperare si costuri foarte mari.
Marirea buzelor cu acid hialuronic ofera acestora mai mult volum, hidratare si un contur mai bine definit. Faptul ca interventia nu este dureroasa o face sa devina si mai atractiva in randul procedurilor estetice de infrumusetare.

Top clinici pentru augmentare buze in Cluj

Judetul Cluj este ofertant in ceea ce priveste clinicile unde se face procedura de augmentare buze, asa ca o simpla cautare pe Google s-ar putea sa nu fie de ajuns pentru a o alege pe cea mai buna. Prin urmare, acest tabel iti poate folosi in luarea unei decizii inspirate, deoarece sintetizeaza cele mai de interes aspecte despre alegerile de top in materie de clinici unde poti beneficia de procedura de marire a buzelor:

Clinici de top pentru procedura de augmentare buze in Cluj

Mai multi medici din Cluj efectueaza procedura de augmentare buze, astfel ca ai numeroase variante la dispozitie. In acest judet, exista suficiente clinici renumite pentru standardele de calitate si pentru satisfactia pacientilor, asa ca nu mai ramane decat sa consulti avantajele pe care le ofera fiecare dintre aceasta si care sunt diferentele dintre ele.
Rezultatul acestei proceduri influenteaza nu numai aspectul buzelor, ci al intregului chip. De aceea, este imperativ sa alegi intotdeauna profesionisti atunci cand intentionezi sa beneficiezi de o interventie mai mult sau mai putin complexa. Pentru a iti fi mai usor sa faci o comparatie intre cele mai bune clinici din Cluj, poti verifica urmatorul clasament:

1. Medestet [Centrul de Excelenta Medestet Cluj-Napoca]

Medestet, prima clinica din Romania specializata pe chirurgie estetica, este una dintre principalele alegeri ale pacientilor din Cluj pentru augmentare buze. In cadrul acesteia, lucreaza o echipa de specialisti inalt calificati, iar in 2012 clinica a devenit Centrul de Excelenta Medestet. Dr. Mirea Ciceo este cel sub indrumarea caruia lucreaza colectivul, iar experienta acestuia in domeniul chirurgiei estetice isi are radacinile in perioada rezidentiatului.
Tarifele procedurilor de medicina estetica ce pot fi efectuate in cadrul acestei clinici sunt afisate pe site-ul sau oficial. Pentru contur buze cu volum moderat cu acid hialuronic, pretul este de 300 de euro. In acest tarif, intra toate cheltuielile aferente procedurii, iar pacientii primesc la externare scrisoare medicala si medicamente pentru ingrijire, daca este cazul.
Cei mai multi pacienti sunt multumiti de rezultatele procedurii si caracterizeaza serviciile ca fiind de calitate. Profesionalismul echipei este unul dintre cele mai apreciate aspecte, la fel si raspunsurile primite la intrebarile privitoare la interventie. Un alt avantaj al clinicii este pozitia sa favorabila, fiind localizata in apropiere de Iulius Mall;

2. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este unul dintre cei mai populari chirurgi plasticieni din Cluj, care efectueaza augmentare buze si alte interventii adaptate anatomiei proprii. Profesionalismul si detinerea de cunostinte aprofundate in domeniu sunt dovedite de parcursul sau profesional. Acesta a lucrat in calitate de rezident la spitalul John Radcliffe, care este unul dintre spitalele Oxford University. La anii de specializare efectuati in strainatate se adauga si stagiile de pregatire din Bruxelles, Stuttgart si Munchen.
Referitor la pret, 1 ml de acid hialuronic din Juvederm Allergan gama Vycross costa 250 de euro. Aceasta este cea mai noua gama de fillere de la compania Allergan, iar tariful acopera inclusiv manopera si produsul utilizat.
Numeroase recenzii pozitive ale pacientilor il caracterizeaza pe dr. Olimpiu Harceaga ca fiind un chirurg plastician cu experienta desavarsita, care se reflecta in succesul interventiilor. De asemenea, acesta este descris ca fiind o persoana atenta, calma si implicata. Comunicarea eficienta si amabilitatea sunt doua puncte forte ale echipei;

3. Dr. Maximilian Muntean

Procedura de augmentare buze este una dintre interventiile pe care le realizeaza in Cluj si dr. Maximilian Muntean, avand experienta remarcabila in domeniul chirurgiei estetice si plastice. Dr. Maximilian Muntean este una dintre optiunile principale pentru pacientii din acest judet si nu numai. Cunostintele si profesionalismul sau sunt dovedite mai ales de colaborarile active cu institutii medicale prestigioase din Cluj-Napoca: Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” si Spitalul Humanitas.
In ceea ce priveste tariful, pretul pentru augmentare buze este de 300 de euro.
Din recomandarile si relatarile pacientilor, reiese faptul ca dr. Maximilian Muntean este o persoana deschisa, comunicativa si profesionista. Alte avantaje sunt amabilitatea echipei si disponibilitatea medicului de a raspunde cu sinceritate la intrebari, astfel incat interventia si alte detalii legate de aceasta sa fie usor intelese;

4. D6 Dermatologie & Estetica

Echipa medicala din cadrul clinicii D6 Dermatologie & Estetica reprezinta o alta optiune foarte buna pentru persoanele care doresc sa beneficieze de interventia de augmentare buze la o clinica din Cluj. In cadrul acestei clinici, personalul calificat identifica nevoile pacientilor si concepe un plan de tratament personalizat.
Pretul pentru procedura de augmentare buze cu acid hialuronic este de 1.250 de lei (1 ml acid).
Clinica este situata intr-o zona centrala, ceea ce reprezinta un avantaj pe care pacientii l-au mentionat in recenziile lor. Personalul este amabil, atmosfera primitoare, iar in cadrul clinicii se folosesc echipamente si produse de ultima generatie. Mediul este unul relaxant, aspectul friendly si estetica moderna a clinicii fiind alte aspecte foarte apreciate. Majoritatea recenziilor sunt pozitive, insa unii pacienti au remarcat faptul ca mai sunt unele lucruri de imbunatatit in ceea ce priveste programarile, fara a contesta insa profesionalismul personalului si amabilitatea acestuia;

5. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique este o optiune foarte populara in Cluj in randul celor interesati de augmentare buze cu acid hialuronic, marcand cea mai mare retea de clinici de estetica non-invaziva din Romania. Personalul din cadrul acestei clinici efectueaza interventii de estetica faciala si corporala, fiind vorba despre o echipa nationala din care fac parte peste 50 de specialisti.
Procedura de marire a buzelor poate avea ca rezultat un contur discret, o imbunatarire a simetriei buzelor si o marire a volumului. Pretul pentru injectarea cu 1 ml acid hialuronic Amalian SF20 pentru marire buze, simetrie si contur este de 1.292 lei. Pentru 1 ml de acid hialuronic Juvederm Ultra 3 (marire buze si simetrie), tariful este de 1.754 lei. Mai poti alege injectarea cu 24mg acid hialuronic Regenovue Deep plus, pentru o marire a buzelor si o imbunatatire a simetriei.
Persoanele care au trecut pragul acestei clinici s-au declarat foarte incantate de atitudinea personalului, care este amabil, primitor si comunica eficient, ceea ce creeaza o atmosfera relaxanta si placuta. Alte avantaje sunt tehnologia si dotarile de ultima generatie si faptul ca se poate parca in fata cladirii.

Concluzii

Daca vrei sa mergi in Cluj pentru procedura de augmentare buze, poti alege din o multime de clinici prestigioase. Profesionalismul medicilor si dotarile clinicii sunt doua deziderate pe care trebuie sa le indeplineasca o clinica moderna, iar in acest judet exista suficiente astfel de locatii.