Blefaroplastie Brasov

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul care gazduieste cea mai mare biserica din sud-estul Europei, Biserica Neagra, nu este doar un loc preferat de turisti atat la nivel national, cat si international, ci este si un oras cu multiple posibilitati medicale, in care toata lumea are posibilitatea de a beneficia de operatia estetica de blefaroplastie in Brasov.

Blefaroplastia este o interventie chirurgicala in urma careia este indepartat excesul de tesut adipos care se inmagazineaza cu timpul la nivelul pleoapelor. Aceasta procedura le ofera un aspect intinerit si regenerat.

Care sunt punctele forte ale operatiei de blefaroplastie in Brasov?

Pleoapele lasate sunt un fenomen cu care se confrunta mai mult persoanele cu varsta inaintata, pentru ca organismul lor nu mai este capabil sa produca aceeasi cantitate de colagen de care are nevoie pentru a asigura elasticitatea pielii, mai ales in zona ochilor. Din fericire, operatia de blefaroplastie in Brasov este solutia care a devenit din ce in ce mai populara in prezent, de corectare a pleoapelor si de a le reda aspectul tanar, natural. Pe langa intinerirea tenului blefaroplastia ajuta si la:

  • eliminarea pungilor de sub ochi;
  • imbunatatirea capacitatii vizuale;
  • cresterea nivelului de incredere in sine;
  • indepartarea cu succes a cearcanelor;
  • obtinerea unui aspect regenerat.

Blefaroplatia este, de asemenea, o tehnica sigura, care este impartita in doua etape semnificative pentru obtinerea rezultatului dorit. Medicul specialist se ocupa atat de pleoapa inferioara, cat si de pleoapa superioara, astfel incat sa se obtina un aspect uniform.

Unde pot fi gasite cele mai bune clinici specializate in blefaroplastie in Brasov?

Cei care isi doresc sa beneficieze de serviciile unei clinici specializate in blefaroplastie in Brasov, pot lua in considerare variantele prezentate in randurile de mai jos:

1. C Beauty anti-aging clinic, Brasov

C Beauty este o clinica din Brasov specializata in metode, tratamente si interventii medicale de intarziere a procesului de imbatranire, punand la dispozitia pacientilor si blefaroplastia, printr-o interventie minim invaziva.

Servicii si tarife:

  • blefaroplastie superioara/inferioara – 1200 lei;
  • blefaroplastie superioara si inferioara – 2200 lei.

2. Cabinet Medical Dr. Sorin Velicu, Brasov

Cabinetul medical dr. Sorin Velicu, amplasat in Brasov, cuprinde in oferta sa de servicii si interventia de blefaroplastie, menita sa imbunatateasca aspectul ochilor. Aceasta procedura consta in indepartarea grasimii, dar si a excesului de piele atat de la pleoapa superioara, cat si de la pleoapa inferioara, pentru a se oferi rezultatul dorit.

3. BeautyLift, Brasov

BeautyLift este un cabinet medical din Brasov, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o echipa de medici tineri orientati catre obtinerea cat mai multor reusite in ceea ce priveste medicina estetica. Astfel, cei care vor sa beneficieze de o blefaroplastie realizata de medici profesionisti, pot apela cu incredere la BeautyLift.

Servicii si tarife:

  • blefaroplastie pleoapa superioara – 2.500 lei;
  • blefaroplastie pleoapa inferioara – 3.000 lei.

In concluzie, persoanele care vor sa-si intinereasca pleoapele printr-o metoda sigura si eficienta, pot apela cu incredere la operatia de blefaroplastie realizata de medici profesionisti la una dintre clinicile mentionate anterior.