Blefaroplastie Bucuresti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Supranumita si „micul Paris”, capitala Romaniei nu este doar un loc cu multiple posibilitati turistice, ci este si un oras cu un potential medical urias, in care multe persoane, atat locuitorii, cat si turistii, au ocazia de a beneficia de interventia chirurgicala de blefaroplastie in Bucuresti.

Blefaroplastia este o interventie eficienta prin care se elimina surplusul de grasime de la nivelul pleoapelor, cu scopul de a le oferi un aspect mai placut, mai intinerit si mai regenerat.

Care sunt beneficiile operatiei de blefaroplastie in Bucuresti?

Odata cu inaintarea in varsta, pleoapele tind sa se lase intr-un mod neplacut, dar, din fericire, exista o solutie pentru aceasta problema: blefaroplastia in Bucuresti. Inainte de a apela procedura de intinerire a pleoapelor, fiecare pacient trebuie sa ia in considerare beneficiile de care va avea parte, printre care se numara si:

 • reducerea cu succes a pungilor de sub ochi;
 • extinderea orizontului vizual care poate sa duca la o vedere imbunatatita;
 • imbunatatirea formei ochilor care ofera un aspect reimprospatat;
 • imbunatatirea aspectului general al fetei prin intinerirea pleoapelor, ceea ce ofera totodata senzatia si de fata odihnita;
 • indepartarea cearcanelor deranjante;
 • eliminarea ridurilor de expresie formate in jurul ochilor;
 • obtinerea unui aspect natural si placut al pielii din jurul ochilor.

Unde poti gasi clinici de blefaroplastie in Bucuresti?

Persoanele care sunt in cautarea unor clinici de blefaroplastie in Bucuresti, pot lua in considerare topul 3 al celor mai bune cabinete la care pot apela, afisat in randurile de mai jos.

1. Dr. Levy Medical Center, Bucuresti

Dr. Levy este un centru medical din Bucuresti care pune la dispozitia pacientilor o serie de operatii estetice de care pot beneficia in cadrul acestei clinici. Una dintre ele vizeaza blefaroplastia, o operatie estetica de un interes cat mai larg, mai ales in randul femeilor care isi doresc sa intarzie efectele imbatranirii cat mai multa vreme.

Inainte de procedura, se pot face analizele de sange chiar in cadrul cabinetului dr. Levy la pretul de 200 de lei.

Servicii si tarife:

 • blefaroplastie superioara – 1000 €;
 • blefaroplastie inferioara – 1300 €;
 • blefaroplastie duperioara si inferioara – 2000 €.

2. Dr. Silvia Stanculescu, Bucuresti

Pe langa multitudinea de interventii chirurgicale estetice care pot fi realizate in cadrul cabinetului dr. Silvia Stanculescu, si blefaroplastia se afla pe lista, operatie cu ajutorul careia oricine are posibilitatea de a se bucura de un chip luminos, placut si regenerat. Durata interventiei poate sa atinga aproximativ 60 de minute.

3. Clinica Zetta, Bucuresti

Zetta este o clinica de medicina estetica amplasata in Bucuresti, care ofera pacientilor posibilitati multiple de corectare faciala sau corporala. Blefaroplastia este o alta interventie practicata in cadrul cabinetului, la care apeleaza un numar tot mai mare de persoane. Pretul sau este cuprins inre 600 – 1500 de euro.

Servicii:

 • blefaroplastie superioara;
 • blefaroplastie inferioara;
 • blefaroplastia inferioara transconjunctivala (fara incizie pe piele).

In concluzie, cei care vor sa beneficieze de un serviciu eficient de corectare al pleoapelor, pot sa apeleze la interventia de blefaroplastie oferita de clinicile mentionate anterior din Bucuresti.