Blefaroplastie Constanta

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul de la malul Marii Negre nu este doar cea mai populara si indragita destinatie de vacanta, ci este si un oras care cuprinde in arsenalul sau multiple clinici medicale cu specializari cat mai variate. Astfel, cei care vor sa beneficieze de o operatie de blefaroplastie in Constanta, au o multime de variante din care sa aleaga pentru a-si indeplini cu succes dorinta.

Blefaroplastia este o procedura chirurgicala prin intermediul careia se corecteaza aspectul pleoapelor, care poate deveni din ce in ce mai neplacut din cauza inaintarii in varsta.

Cine poate beneficia de blefaroplastie in Constanta si de ce?

Operatia de blefaroplastie in Constanta este un mijloc prin care se extrage tot surplusul de grasime depozitat in pleoape din cauza procesului de imbatranire. Astfel, persoanele, care au cea mai mare nevoie de aceasta interventie, sunt cele in varsta, care isi doresc sa intarzie cat de mult se poate procesul de imbatranire. Efectul obtinut dupa operatie poate sa fie unul de-a dreptul uimitor, reusind sa intinereasca pleoapele si, implicit, tenul cu pana la 10-15 ani.

Cine are in plan sa-si aduca o schimbare semnificativa la nivelul fetei, se poate baza de blefaroplastie, solutia la care apeleaza tot mai multe persoane in prezent. Scopul interventiei este unul simplu: de a intineri tenul si de a oferi mai multa incredere in sine pacientilor. Batranetea nu trebuie sa fie perceputa cu teama si cu dispret, iar metodele inovatoare medicale din prezent faciliteaza cu succes acest lucru.

Unde pot fi gasite cabinetele specializate in blefaroplastie din Constanta?

Persoanele care sunt in cautarea clinicilor in cadrul carora se desfasoara interventii de blefaroplastie in Constanta pot lua in considerare topul celor 3 cabinete mentionat mai jos:

1. Diantus Estet, Constanta

Diantus Estet este o clinica specializata in medicina estetica din Constanta, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a-si corecta imperfectiunile corporale sau faciale. In privinta corectarii imperfectiunilor faciale se remarca si interventia de blefaroplastie, supranumita si chirurgia pleoapelor.

Servicii si tarife pentru blefaroplastie:

  • blefaroplastie superioara – 700 euro;
  • blefaroplastie inferioara – 1.000 euro

2. AUM Estetic Clinique, Constanta

AUM Estetic este o clinica de chirurgie estetica si plastica din Constanta cu multiple servicii de corectare a imperfectiunilor fizice de la nivelul fetei, al siluetei si al sanilor. In ceea ce priveste chirurgia estetica de la nivelul fetei, este practicata si blefaroplastia.

Servicii si tarife:

  • blefaroplastie superioara cu anestezie locala – 5.500 lei;
  • blefaroplastie inferioara cu anestezie locala – 5.500 lei;
  • blefaroplastie superioara cu monitorizare si internare – 7.500 lei;
  • blefaroplastie inferioara cu monitorizare si internare – 7.500 lei;
  • blefaroplastie superioara si inferioara cu anestezie generala – 10.000 lei.

3. Dr. Dali Clinique Esthetique, Constanta

Dr. Dali este o clinica specializata in medicina estetica din Constanta, care ofera o multime de interventii chirurgicale menite sa corecteze imperfectiunile fizice. Blefaroplastia este una dintre operatiile estetice practicate in cadrul cabinetului dr. Dali, iar pretul sau este de 7000 lei.

Prin urmare, aspectul pleoapelor poate fi imbunatatit eficient cu ajutorul medicilor specialisti din cadrul clinicilor de mai sus prin recunoscuta interventie cu denumirea de blefaroplastie, la care are acces toata lumea.