Blefaroplastie Craiova

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Supranumita si prima capitala a pasoptistilor, nu este doar un loc ideal pentru o scurta excursie in familie sau cu prietenii, ci este si un oras cu o oferta bogata de clinici medicale care activeaza in multe specializari. Astfel, cei care vor sa beneficieze de procedura de blefaroplastie in Craiova, pot apela la multe clinici profesionale.

Fenomenul de pleoape cazute apare, in principiu, la persoanele cu varsta inaintata, din cauza faptului ca organismul lor nu mai este la fel de capabil ca in tinerete sa secrete nivelul de colagen de care este nevoie pentru a oferi elasticitate pielii. Pentru a ameliora situatia, blefaroplastia poate fi solutia ideala.

In ce consta procedura de blefaroplastie in Craiova?

Cei care au de gand sa apeleze la ajutorul medicului specialist pentru interventia de blefaroplastie in Craiova, trebuie sa cunoasca toate detaliile pe care le presupune intreaga procedura.

Blefaroplastia este, asadar, o interventie chirurgicala de corectare a pleoapelor care se efectueaza de cele mai multe ori din motive cosmetice. Procedura chirurgicala poate fi realizata atat pe pleoapa superioara, cat si pe pleoapa inferioara, pentru a se asigura un aspect uniform. Pielea aflata in jurul ochilor isi poate pierde elasticitatea din cauza inaintarii in varsta sau din cauza anumitor afectiuni, ceea ce duce la formarea pungilor de sub ochi.

Un chirurg de blefaroplastie isi poate ajuta pacientul sa scape de problema pleoapelor lasate si, de asemenea, ii poate oferi sansa se a se bucura de un aspect tineresc al fetei.

Unde poate fi gasit cel mai bun cabinet specializat in blefaroplastie in Craiova?

Persoanele care sunt in cautarea unui cabinet specializat in blefaroplastie in Craiova, pot lua in considerare cele 3 variante mentionate mai jos:

1. Clinica Prestige Oltenia, Craiova

Clinica Prestige Oltenia este specializata in medicina estetica si poate fi gasita in Craiova. In cadrul sau se folosesc tehnici si tratamente medicale care sa amelioreze imperfectiunile atat la nivelul fetei, cat si la nivelul corpului. Blefaroplastia este o alta interventie prestata de medicii clinicii Prestige.

Servicii si tarife:

  • blefaroplastie superior – 600 euro;
  • blefaroplastie inferior – 700 euro;
  • blefaroplastie inferior si superior – 1100 euro.

2. Keza Clinique, Craiova

Keza Clinique este un cabinet specializat in medicina estetica, situat in Craiova. Pentru cei care sunt in cautarea unui medic specialist in procedura de blefaroplastie, vor beneficia de un tratament minim invaziv, fara sangerari, Plasmage.

3. Mogos Med, Craiova

Mogos Med este o clinica medicala din Craiova care cuprinde in arsenalul sau mai multe specializari, printre care se remarca si practicarea chirurgiei estetice. In cadrul sau, pacientii pot beneficia si de servicii de blefaroplastie.

Servicii si tarife:

  • blefaroplastie superioara – 3360 – 4320 lei;
  • blefaroplastie inferioara – 4320 – 5280 lei;
  • blefaroplastie totala – 7200 – 8640 lei.

Prin urmare, blefaroplastia este o procedura ideala pentru persoanele care au probleme cu pleoapele lasate si cu pungile de sub ochi, iar clinicile de mai sus sunt cele mai potrivite variante pentru aceasta interventie chirugicala.