Blefaroplastie Iasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul in care Ion Creanga si-a petrecut o mare parte din viata nu este doar un loc orientat catre cultura si istorie, ci este si un oras in cadrul caruia se pot gasi importante centre specializate in diverse arii medicale. Cei care isi doresc sa beneficieze de o blefaroplastie in Iasi, pot gasi o multime de variante viabile.

Blefaroplastia este o operatie estetica la care apeleaza tot mai multe persoane in prezent, datorita beneficiilor pe care le aduce pleoapelor. Cu timpul, acestea tind sa se lase, oferind un aspect mult mai batranicios pentru ten, dar, cu ajutorul blefaroplastiei, care elimina excesul de grasime de la nivelul pleoapelor, se poate obtine un aspect natural si intinerit al zonei din jurul ochilor.

De ce sa iei in considerare clinicile specializate in blefaroplastie in Iasi?

Interventia de blefaroplastie in Iasi este avantajoasa din multe puncte de vedere, dar principalul sau scop este de a oferi un aspect mult mai tanar pentru ochi, imbunatatind totodata intregul ten. Pe langa acest beneficiu suprem, blefaroplastia mai ofera si:

 • imbunatatirea calitatii vederii prin indepartarea din tesutul adipos in exces aflat in pleoape;
 • obtinerea unei frunti mult mai netede;
 • obtinerea unor ochi mai stralucitori si a unei priviri mai patrunzatoare;
 • obtinerea unei forme mult mai tinere a ochilor;
 • reducerea migrenelor;
 • capatarea unui nivel mai ridicat de incredere in propria persoana.

Unde pot fi gasite cabinetele specializate in practicarea blefaroplastiei in Iasi?

Persoanele care vor sa beneficieze de serviciile cabinetelor specializate in practicarea blefaroplastiei in Iasi pot lua in considerare topul 3 al celor mai bune clinici, afisat mai jos:

1. Omini Clinic, Dr. Theodor Motruc, Iasi

Omini Clinic este un cabinet medical din Iasi, specializat in chirurgie estetica si care ofera pacientilor posibilitatea de a-si imbunatati aspectul corporal sau facial. In imbunatatirea aspectului facial intra si blefaroplastia, o metoda de lifting a pleoapelor pentru obtinerea unui aspect mult mai natural si mai intinerit al ochilor.

Servicii si tarife:

 • blefaroplastie – pleoape inferioare si superioare cu suspensie orbiculara si spranceana + cantopexie, cu anestezie intravenoasa – 2300 euro;
 • blefaroplastie – pleoape inferioare – 1200 euro;
 • blefaroplastie – pleoape inferioare, cu anestezie intravenoasa – 1650 euro;
 • blefaroplastie – pleoape superioare – 850 euro;
 • blefaroplastie – pleoape superioare cu ridicare sprancene – 1050 euro.

2. Cabinet de chirurgie estetica Iasi dr. Andrei Lazar, Iasi

Cabinetul de chirugie estetica Iasi, dr. Andrei Lazar, este amplasat in Iasi si ofera tuturor pacientilor servicii medicale complete la preturi avantajoase. Printre aceste servicii se numara blefaroplastia, care este realizata atat la pleoapa superioara, cat si la pleoapa inferioara, pentru un aspect uniform si reusit.

3. Ozono, Iasi

Ozono este o clinica specializata in mai multe ramuri medicale, cum ar fi in stomatologie si in medicina estetica. In ceea ce priveste medicina estetica, specialistii de la clinica Ozono ofera si procedura de blefaroplastie pacientilor care vor sa isi imbunatateasca aspectul ochilor si al pleoapelor.

In concluzie, blefaroplastia este o interventie chirurgicala care trebuie sa fie realizata doar de medici specialisti, care se ocupa cu indepartarea grasimilor inmagazinate la nivelul pleopelor. Clinicile prezentate mai sus detin un astfel de personal calificat si cu experienta in desfasurarea acestor interventii.