Blefaroplastie Nechirurgicala

Blefaroplastie Nechirurgicala

Blefaroplastia este o procedura cosmetica atat chirurgicala, cat si nechirurgicala, conceputa pentru a ameliora defectele sau deformarile de la nivelul pleoapelor. Exista diferite moduri in care aceasta procedura poate fi efectuata, dar aproape toate necesita o interventie chirurgicala cu o perioada indelungata de recuperare. Din fericire, blefaroplastia nechirurgicala este o interventie minim invaziva cu ajutorul careia se pot obtine rezultate pozitive fara sa fie nevoie de folosirea cutitului chirurgical.

Blefaroplastia este metoda prin care se indeparteaza pielea in exces si grasimea aflata la nivelul pleoapelor, procedura prin care zona din jurul ochilor va cunoaste o imbunatatire fara margini din punct de vedere estetic.

Care sunt beneficiile pe care le obtii prin blefaroplastia nechirurgicala?

Persoanele care vor sa apeleze la serviciul de blefaroplastie nechirurgicala, trebuie sa ia in considerare si beneficiile pe care le obtin odata ce solicita procedura medicala de imbunatatire a aspectului pleoapelor. Printre aceste avantaje se numara si:

  • ameliorarea defectelor pleoapelor fara disconfort – blefaroplastia nechirurgicala permite corectarea pleoapelor lasate fara sa fie nevoie ca pacientul sa experimenteze vreun disconfort pe durata interventiei. Rezultatele obtinute sunt la fel de satisfacatoare ca in situatia blefaroplastiei chirurgicale, iar durerea resimtita se reduce la minimum;
  • nu este nevoie de perioada de recuperare – pentru ca blefaroplastia nechirurgicala este o interventie minim invaziva in care nu se folosesc anestezii si nici cutitul chirurgical, pacientii vor avea posibilitatea de a merge acasa imediat dupa terminarea procedurii. Nu trebuie sa-si ia liber de la munca dupa interventie si nici nu este nevoie de recuperare, ceea ce poate fi de un real ajutor pentru cei care nu isi permit sa piarda timp valoros;
  • procedura de scurta durata – persoanele, care solicita interventia de blefaroplastie nechirurgicala, nu vor fi nevoite sa petreaca mult timp in timpul procedurii, pentru ca aceasta va fi gata in doar cateva minute;
  • rezultate de lunga durata – intregul scop al unei proceduri cosmetice este de a imbunatati aspectul pentru o lunga perioada de timp, iar blefaroplastia nechirurgicala indeplineste cu succes aceasta sarcina. Mai mult decat atat, rezultatele chiar se vor imbunatati pe masura ce organismul va fi indemnat sa produca tot mai mult colagen. Efectele procedurii de blefaroplastie nechirurgicala se vor vedea dupa mai multe luni si vor rezista cativa ani.

De ce ar trebuie sa iei in considerare blefaroplastia nechirurgicala?

Interventia de blefaroplastie nechirurgicala poate fi luata in considerare de toate persoanele care isi doresc sa aiba un aspect imbunatatit la nivelul zonei din jurul ochilor, beneficiind totodata si de o procedura nedureroasa cu efecte de durata, ce tine de chirurgia estetica.

Pe masura ce procesul de imbatranire isi face tot mai simtita prezenta, ridurile, lasarea pleoapelor si cearcanele (sau chiar pungile de sub ochi) devin o problema din ce in ce mai serioasa. Blefaroplastia are capacitatea de a ameliora acest aspect si este cea mai eficienta metoda prin care pacientul se poate bucura de o regenerare a zonei din jurul ochilor.

S-a dovedit ca blefaroplastia nechirurgicala combate:

  • ridurile de expresie sau de batranete;
  • pungile de sub ochi;
  • pleoapele cazute.

Cei care vor sa auda/vada si alte opinii, pot cauta pe internet „blefaroplastie nechirurgicala pareri” pentru a vedea ce cred si ceilalti pacienti care au beneficiat de aceasta interventie.

Prin urmare, blefaroplastia nechirurgicala este metoda prin care oricine isi poate recapata structura neteda si placuta a pleoapelor, fara sa fie implicata o procedura dureroasa.