Blefaroplastie Oradea

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul in care se afla cea mai mare biserica baptista din Europa nu este doar o destinatie de vacanta ravnita de multi calatori, ci este si un oras cu un potential medical ridicat, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o multime de medici profesionisti. Astfel, cei care vor sa beneficieze de blefaroplastie in Oradea, vor avea cu siguranta de unde alege.

Chirurgia pleoapelor, cunoscuta si sub numele de blefaroplastie, poate avea loc atat pe pleoapa superioara, cat si pe pleoapa inferioara. Aceasta consta in indepartarea grasimii aflate la nivelul pleoapelor, ceea ce duce la netezirea eficienta a pielii.

Ce imbunatatiri iti va aduce procedura de blefaroplastie din Oradea?

Cei care se confrunta cu fenomenul de pleoape cazute si inestetice, pot lua in considerare interventia chirurgicala de blefaroplastie din Oradea, cu scopul intineririi zonei din jurul ochilor si obtinerii unui aspect mult mai natural. De asemenea, pacientii se mai pot bucura si de:

  • aspectul unei fete cat mai odihnite – datorita blefaroplastiei, fata va capata un aspect stralucitor si odihnit;
  • imbunatatirea parerii despre sine, datorita aspectului mult mai placut al ochilor;
  • frunte neteda, lipsita de ridurile batranetii si de ridurile de expresie;
  • corectarea capacitatii de a vedea;
  • eliminarea cu succes a pungilor de sub ochi;
  • obtinerea unui aspect mult mai stralucitor al tenului.

Care sunt clinicile unde poti beneficia de blefaroplastie in Oradea?

Persoanele care sunt in cautarea unor clinici in cadrul carora sa beneficieze de blefaroplastie in Oradea, pot sa se consulte cu cele 3 clinici mentionate mai jos:

1. Estetis Clinic, Oradea

Estetis Clinic este un cabinet de medicina estetica din Oradea, specializat si in liftigul facial. Din aceasta categorie face parte si interventia de blefaroplastie, denumita si chirurgia pleoapelor, menita sa corecteze si sa elimine din semnele aparute din cauza procesului de imbatranire.

2. Estetic Dyn Clinic, Oradea

Estetic Dyn este o clinica specializata in medicina estetica, aflata in Oradea, si care ofera un pachet generos de servicii la preturi convenabile. Cei care vor sa beneficieze de blefaroplastie, pot apela cu toata increderea la clinica Estetic Dyn, pentru interventii chirurgicale estetice.

3. Clinica Dermavision, Cluj-Napoca

Dermavision este un cabinet din Cluj-Napoca, la o distanta mica de Oradea, specializat dermatovenerologie, estetica medicala, chirurgie plastica, gastroenterologie, cardiologie, endocrinologie, chirugie generala si vasculara. Pacientii care vor sa beneficieze de blefaroplastie, au ocazia de a gasi in cadrul acestei clinici exact ce au nevoie: medici profesionisti, servicii complete la preturi atractive.

Servicii si tarife:

  • blefaroplastie pleoapa superioara – 1400 lei;
  • blefaroplastie pleoapa inferioara – 1400 lei;
  • blefaroplastie pleoapa superioara si inferioara – 2500 lei.

Prin urmare, cei care au in plan sa-si modifice aspectul pleoapelor, imbunatatindu-l, pot sa apeleze la serviciile oferite de una dintre clinicile mentionate anterior si vor avea parte de medici specialisti cu experienta in domeniul esteticii medicale.