Blefaroplastie pret

Blefaroplastie pret

Cunoscuta si sub numele de chirurgia pleoapelor, este o procedura, care reduce intensitatea pungilor de sub ochi sau ceacanele si imbunatateste aspectul pleoapelor superioare, astfel, persoanele care vor sa faca operatie de blefaroplastie la pret accesibil, pot lua in considerare clinicile locale unde se ofera astfel de servicii.

Blefaroplastia consta in indepartarea excesului de piele, de grasime si de tesut adipos, care incarca mult prea tare pleoapa si are scopul de a-i reda structura neteda, aspectul intinerit si odihnit. Desi, mai inainte de toate, este o procedura cosmetica, blefaroplastia mai este si o metoda pe care multi o pot lua in considerare in ceea ce priveste imbunatatirea vederii.

Punctele forte ale blefaroplastiei: pret, avantaje

Cei care isi doresc sa beneficieze de operatia de blefaroplastie la pret avantajos, pot lua in considerare cautarea pe internet a clinicilor locale disponibile care practica aceasta procedura pentru a vedea daca preturile afisate se potrivesc cu bugetul lor sau nu. Persoanele care inca nu cunosc care sunt avantajele chirurgiei pleoapelor, le pot citi pe cele enumerate mai jos:

  • imbunatatirea vederii periferice – excesul de piele sau de grasime de la nivelul pleoapei lasate poate afecta vederea periferica. Multi pacienti isi suprasolicita muschii fruntii, incercand sa-si tina ochii suficient de deschisi si pentru a mentine un camp vizual clar. Astfel, operatia de ridicare a pleoapelor la pret accesibil poate sa elimine cu succes aceasta problema.
  • interventie chirurgicala rapida – operatia pleoapelor cazute la pret convenabil dureaza aproximativ trei ore, astfel, poate fi efectuata dimineata sau dupa-amiaza. Atat timp cat totul decurge conform planului, pacientul va avea posibilitatea de a merge acasa dupa operatie pentru a se recupera;
  • timp de vindecare rapid si disconfort minim – pacientii vor avea urme de vanatai si umflaturi dupa operatie, dar majoritatea nu experimenteaza prea mult disconfort. Unii dintre ei incep sa lucreze de acasa cateva zile de la operatie si cei mai multi se intorc la munca in decurs de o saptamana.
  • mentinerea aspectului natural – beneficiul cel mai mare al operatiei pleoapelor este ca redau aspectul natural si tanar in zona din jurul ochilor.

Rolul cosmetic al blefaroplastiei la pret avantajos

Multi pacienti care decid sa faca o operatie pentru pleoapele cazute (blefaroplastie) la pret avantajos la pleoapa superioara, solicita una si pentru cea inferioara pentru a scapa de pungile mari si umflate de sub ochi. Din cauza cearcanelor, fata si, mai ales, zona din jurul ochilor capata un aspect neplacut de oboseala. Din fericire, chirurgia pleoapelor superioare si inferioare poate fi varianta potrivita pentru aceste persoane care vor sa se bucure de aspectul unui ten odihnit.

Principalul motiv pentru care pacientii vor sa solicite aceasta interventie este pentru ca vor sa-si recapete aspectul tanar al zonei din jurul ochilor si, de ce nu, sa-si imbunatateasca vederea.

Prin urmare, cei care isi doresc sa faca o schimbare semnificativa in viata lor si sa capete o privire mult mai patrunzatoare, pot lua in considerare operatia pentru pleoapele cazute, blefaroplastia.