Blefaroplastie superioara pret

Blefaroplastie superioara pret

Persoanele care au nevoie de o interventie la nivelul pleoapelor au posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de proceduri, cu costuri variate, iar la cea de blefaroplastie superioara, pretul difera in functie de tipul interventiei pentru care acestia opteaza – chirurgicala sau minim invaziva.

Blefaroplastia superioara reprezinta procedura estetica efectuata pentru inlaturarea excesului de piele sau de grasime de la nivelul pleoapei superioare. Pe langa acest obiectiv, o astfel de interventie are si un efect de lifting, chipul fiind astfel intinerit.

Totusi, diferentele care exista intre o blefaroplastie realizata chirurgical si una realizata cu ajutorul unui laser sunt numeroase, pretul fiind numai unul dintre cele mai importante. Alaturi de acesta se mai regasesc si perioada de recuperare post intervntie si perioada in care sunt vizibile rezultatele interventiei.

Operatia chirurgicala de blefaroplastie superioara – pret si caracteristici

Pentru inceput este important de retinut ca in cazul operatiei chirurgicale de blefaroplastie superioara, pretul este mai ridicat decat in cazul interventiei in care se foloseste laserul. Acest lucru se datoreaza faptului ca o astfel de interventie are un grad de complexitate mai mare, iar tipul de anestezie folosit este adesea anestezia totala.

Cu toate ca nu este o interventie chirurgicala care sa presupuna mult timp alocat, are o durata de aproximativ o ora, tehnicile pe care le foloseste medicul specialist au un impact puternic asupra costurilor finale ale interventiei. In plus, aceste tehnici pot varia de la un caz la altul, in functie de complexitatea acestuia.

Modul in care se desfasora un interventie chirurgicala de blefaroplastie superioara este unul relativ simplu, dar care necesita multa atentie, indemanare, finete in executarea procedurilor si, mai ales, experienta. Din acest motiv, alegerea unui medic plastician experimentat si foarte bun in meseria pe care o practica este un aspect mai important decat pretul, care pentru o astfel de interventie poate porni de la aproximativ 1.000 de euro si poate ajunge pana la 2.500 de euro sau chiar mai mult.

Utilizarea laserului pentru blefaroplastia superioara – pret si cu ce se deosebeste de cea clasica?

In ceea ce priveste interventia cu laser pentru realizarea blefaroplastiei superioare, pretul este mai mic decat in cazul operatiei chirurgicale, acesta pornind de la cateva sute de euro – aproximativ 800 de euro – si ajungand pana la 1.500 de euro.

Diferentele de pret sunt influentate de localizarea clinicii, experienta si notorietatea medicului, tehnologia folosita si complexitatea cazului.

Principalele diferente dintre operatia chirurgicala si interventia cu laser pentru realizarea blefaroplastiei superioare consta, in special, in tipul de anestezie folosit si perioada de recuperare dupa interventie.

Daca in cazul operatiei chirurgicale poate fi aleasa atat anestezia totala, cat si locala, pentru realizarea blefaroplastiei superioare cu ajutorul laserului se foloseste numai anestezie locala, motiv pentru care si durata interventiei este mai scurta. In plus, recuperarea dupa blefaroplastia realizata cu laser poate dura aproximativ 6 zile, in timp ce pentru operatia chirurgicala, pacientii au nevoie de aproximativ 10 zile pentru a se recupera.

In concluzie, oamenii au la indemana mai multe solutii pentru realizarea interventiei de blefaroplastie superioara, pretul si rezultatele fiind aspectele de care tin cont cel mai des.