Blefaroplastie Timisoara

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Supranumit si capitala tineretului, nu este doar un loc cu o cultura vie si cu o istorie bogata, ci este totodata si un oras in care oamenii pot beneficia de multiple beneficii medicale. Astfel, cei care sunt in cautarea unei clinici care sa practice blefaroplastia in Timisoara, se pot bucura de o paleta larga de variante.

In prezent, blefaroplastia, cunoscuta ca fiind si operatia estetica de regenerare si intinerire a pleoapelor, este o procedura practicata din ce in ce mai des, datorita beneficiilor pe care le ofera la nivelul fetei.

Ce beneficii poti obtine prin operatia de blefaroplastie in Timisoara?

Lasarea pleoapelor este un fenomen cat se poate de normal si firesc, care apare odata cu accentuarea procesului de imbatranire. Pentru a-l intarzia cat mai mult, pacientii pot apela la varianta operatiei de blefaroplastie in Timisoara, in cadrul careia vor avea ocazia de a-si imbunatati aspectul facial si de a-l intineri cu 10-15 ani. Pe langa acest aspect, blefaroplastia mai ofera si alte beneficii, cum ar fi:

  • imbunatatirea increderii in sine, pentru ca, odata cu capatarea unui aspect facial cat mai placut, automat creste si stima de sine;
  • interactiuni sociale pozitive – in momentul in care o persoana are o parere buna despre ea, acest lucru se va reflecta si asupra interactiunilor sale cu oamenii din jur, formand relatii sociale mai puternice si mai pozitive;
  • corectarea vederii – datorita eliminarii surplusului de grasime de la nivelul pleoapelor, se imbunatateste si vederea, care poate cuprinde un orizont mult mai larg.

Unde poti sa beneficiezi de operatia de blefaroplastie in Timisoara?

Persoanele care sunt in cautarea unor cabinete medicale specializate in blefaroplastie in Timisoara, pot sa se consulte atent cu variantele reprezentate mai jos:

1. Brol Medical Center, Timisoara

Brol este un centru medical din Timisoarea care cuprinde mai multe specializari, activand si in domeniul chirurgiei estetice. Aici este practicata si blefaroplastia, denumita si chirurgia pleoapelor, care are ca scop reintinerirea faciala prin eliminarea surplusului de grasime de la nivelul pleoapelor. Pretul variaza in functie de tipul operatiei: pentru pleoapele superioare costa 1200 euro, iar pentru cele inferioare 1500 euro.

2. Dr. Levy Medical Center

Dr. Levy este un centru medical care poate fi gasit atat in Timisoara, cat si in Bucuresti si care pune la dispozitia pacientilor sai numeroare tipuri de operatii estetice, printre care se numara si blefaroplastia.

Servicii si tarife:

  • blefaroplastie superioara – 1000 €;
  • blefaroplastie inferioara – 1300 €;
  • blefaroplastie superioara si inferioara – 2000 €.

3. Shanti Beauty Clinic, Timisoara

Shanti Beauty Clinic este un cabinet de medicina estetica din Timisoara, specializat si in practicarea blefaroplastiei. Astfel, pacientii care se afla in Timisoara si vor sa beneficieze de aceasta procedura, pot apela cu incredere la Shanti Beauty Clinic.

In concluzie, persoanele care au in plan sa faca schimbari la nivelul fetei si sa-si intinereasca tenul prin metode eficiente, pot apela la serviciile clinicilor de mai sus din Timisoara, unde pot beneficia de o blefaroplastie realizata de medici profesionisti.