Botox Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa-ti faci o injectare cu botox? Clujul trebuie sa fie in fruntea listei de optiuni! Clinicile din acest judet sunt numeroase si, cel mai important, in ele isi desfasoara activitatea medici dermatologi si esteticieni cu o buna pregatire si cu o experienta vasta. Trebuie doar sa-i alegi pe cei mai buni si rezultatele te vor multumi, cu siguranta!

Si pentru ca iti poate fi destul de greu sa ajungi la profesionistul care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale, te ajutam noi, oferindu-ti o privire de ansamblu asupra acestor servicii, inclusiv despre un subiect care te intereseaza foarte mult si pe care l-ai cautat, ca si altii, pe internet: „botox buze Cluj pret”.

Cat platesti pentru botox in Cluj?

In mod normal, toti cei care vor sa-si faca o interventie de genul injectare cu botox, in Cluj, cauta informatii legate de procedura in sine si pret. Afla detalii care te pot interesa din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermavision
Clinica-Verificata
800 Ron
 • Tarif injectare o zona 800 Ron
 • Medic cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Injectari botox in zona superioara a fetei
 • Clinica are un aspect modern
 • Preturi mari
D6
700 Ron
 • Tarif injectare o zona 700 Ron
 • Medici cu experienta
 • Tratamente actualizate
 • Mediu relaxant
 • Bun raport calitate-pret
 • Locatie usor de gasit
Beauty Concept
700 Ron
 • Tarif injectare o zona 700 Ron
 • Noi tehnologii in domeniu
 • Diverse proceduri de infrumusetare
 • Materiale de calitate superioara
 • Personal bine pregatit
Derma Elite
700 Ron
 • Tarif injectare o zona 700 Ron
 • Numeroase tratamente de infrumusetare
 • Echipa medicala numeroasa
 • Locatie moderna amplasata central
 • Locuri de parcare pentru clienti
 • Nu exista locuri de parcare pentru pacienti
 • Nu se respecta orele de programare
Med`Art
50-1.500 Ron
 • Tarif injectare o zona 800 Ron
 • Tratamente actuale
 • Echipamente si materiale de ultima ora
 • Ambient luxos si relaxant
 • Personal bine pregatit si organizat
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici din Cluj se fac interventii cu botox?

Pentru a decide la ce clinica sa mergi pentru o interventie de injectare cu botox, in Cluj, te ajutam cu o lista in care se regasesc cele mai apreciate locatii:

1. Dermavision

Fondatoarea clinicii Dermavision din Cluj este dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog cu numeroase competente in medicina estetica. Medicul a avut grija sa formeze o echipa de profesionisti, din care fac parte medici ce iubesc frumosul si dau dovada de empatie fata de pacienti, in domenii ca: dermatologie, chirurgie plastica, nutritie etc. Se fac la aceasta clinica si injectari cu botox: in ridurile de pe frunte, in cele verticale dintre sprancene sau in ridurile de la coltul ochiului (asa-numitele „laba gastii”).

Tarifele pentru injectarile botox sunt: 800 de lei – o zona; 1.200 de lei – 2 zone sau 1.500 de lei – 3 zone.

Opiniile clientilor sunt in majoritate apreciative referitor la serviciile oferite de Dermavision. Sunt subliniate in special aspect precum: profesionalismul medicilor, tratamente revolutionare cu rezultate bune, seriozitate, iar unii spun ca este cea mai moderna clinica pe care au vizitat-o. Sunt si cateva persoane care spun ca preturile sunt foarte mari si ca unii medici nu au venit la consultatiile programate.

Vezi parerile pacientilor despre Dermavision
Vezi Pareri

2. D6

Medicii de la clinica D6 din Cluj ofera consultatii dermatologice, interventii minim invazive si proceduri estetice pentru a le reda oamenilor increderea in frumusetea lor innascuta. Aici, stiinta se imbie cu arta, iar aparatura de ultima generatie cu priceperea si experienta medicilor. Sunt puse la dispozitie printre numeroasele proceduri si injectari cu toxina botulinica (botox) pentru ridicarea sprancenelor, relaxarea barbiei, pentru atenuarea bruxismului si a benzilor platismale.

Pretul pentru injectare unei zone este de 700 de lei; pentru doua zone – 1.000 de lei; pentru trei zone – 1.400 de lei.

Locatia accesibila si usor de gasit, experienta medicilor, calitatea materialelor si a instrumentelor – acestea sunt doar cateva dintre aspectele apreciate de clienti la aceasta clinica. Multi spun ca au avut parte de o experienta placuta, beneficiind de solutii inovative si de un mediu relaxant. In plus, mai este amintit si faptul ca raportul calitate-pret este foarte bun.

3. Beauty Concept Clinic

La Beauty Concept Clinic, personalul se mandreste cu studierea amanuntita si cu aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu, care ofera tratamente sigure si eficiente. In clinica se realizeaza proceduri chirurgicale, non-chirurgicale si anti-aging, prin folosirea unor produse de calitate superioara. Printre aceste interventii se numara si injectarile cu botox.

Pentru o injectare cu toxina botulinica, pretul, in Cluj, la Beauty Concept Clinic, poate fi de: 700 de lei – o zona; 1.200 de lei – 2 zone sau 1.550 lei – 3 zone.

Clujenii apreciaza activitatea acestei clinici, pe care o caracterizeaza ca fiind de top, prin prisma serviciilor excelente si a personalului care isi ofera toata sustinerea pentru cei care le trec pragul.  Unii spun chiar ca medicii de aici sunt de departe cei mai buni, realizand toate procedurile cu atentie, cu materiale de foarte buna calitate si oferind sfaturi utile.

4. Derma Elite

Derma Elite este recunoscut ca fiind cel mai mare centru laser din domeniul dermatologic din Romania. In clinica sunt puse la dispozitie tratamente non-invazive si proceduri chirurgicale pe baza tehnologiilor avansate si a personalului bine instruit. O echipa numeroasa de medici dermatologi, dermatovenerologi, chirurgi plasticieni si tehnicieni de dermoterapie estetica sau tehnicieni laser activeaza la Derma Elite. In privinta injectarilor cu botox, acestea se fac cu Vistabel-Allergan, in diverse situatii: subtierea fetei, a barbiei, zambet gingival, tratamentul porilor dilatati.

Tariful pentru injectare botox sunt: o zona – 700 de lei; 2 zone – 1.150 lei; 3 zone – 1.600 de lei. 

Majoritatea opiniilor din mediul online sunt pozitive, clientii vorbind despre servicii de calitate, de personal medical amabil si deschis la nevoile si solicitarilor pacientilor. Se mai spune in review-uri ca serviciile au un pret accesibil si ca timpii de asteptare sunt mici. In plus, locatia este una frumoasa, intr-o zona centrala, si exista si locuri de parcare pentru clienti. Sunt si persoane nemultumite, care vorbesc despre tratamente nereusite, programari anulate sau ale caror ore nu sunt respectate.

5. Med`Art

La Med`Art se imbina conceptele de sanatate, arta si frumusete, intr-un ambient luxos si relaxant, in care isi desfasoara activitatea specialisti in domeniu ce utilizeaza aparatura de ultima generatie. In cadrul departamentului de Dermatologie lucreaza doctori cu experienta vasta ce realizeaza proceduri minim invazive si tratamente actuale, cum sunt si injectarile cu toxina botulinica pentru conturarea arcului sprancenelor, ridicarea varfului nasului, imbunatatirea zambetului ce dezvaluie exagerat gingiile. In plus, se realizeaza si tratamentul transpiratiei excesive, prin injectarea toxinei botulinice in zona axiala.

Pretul pentru injectarea zonelor mici (barbie, peribucal, gummy smile sau bunny lines) este de 10 euro/unitate. Tariful pentru injectare cu botox in caz de transpiratie excesiva este de 300 de euro.

Clientii spun despre aceasta clinica, in majoritate, ca este caracterizata de profesionalism si calitate. Ei au fost multumiti de modul cum au fost tratati, dar si de faptul locatia este frumoasa si linistita. Personalul bine pregatit si bine organizat, precum si aspectul modern al clinicii sunt de asemenea atu-uri mentionate de oameni in review-uri. Unii spun insa ca atat in privinta tratamentelor, cat si a injectiilor cu botox, din Cluj, pretul este mai mare ca in alte clinici.

Concluziile noastre

In numeroase clinici se realizeaza injectari cu toxina botulinica (botox), in Cluj. Tratamentele au rezultate foarte bune, gratie medicilor cu experienta si a materialelor de calitate pe care acestia le intrebuinteaza.

Cei care au beneficiat de diverse tratamente sau proceduri confirma in review-uri ca experienta lor in clinicile de mai sus a fost una pozitiva, datorita felului cum au fost tratati, dar si indemanarii si profesionalismului specialistilor in injectarile cu botox, din Cluj-Napoca.