Ginecomastie Bucuresti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Operatie ginecomastie Bucurestirasul in care exista cele mai multe posibilitati de natura medicala este o varianta catre care toti pacientii isi indreapta atentia atunci cand au nevoie de operatia de ginecomastie in Bucuresti, realizata in conditii sigure de medici chirurgi esteticieni cu experienta.

Medicii specializati in inverventiile de ginecomastie din Bucuresti le ofera tuturor barbatilor ocazia de a face o schimbare semnificativa in viata lor, prin procedura de reducere a sanilor augmentat, conditie cu care se confrunta din diverse motive. Studiile arata ca cei care au beneficiat de o astfel de operatie s-au bucurat de un nivel mai ridicat de incredere in propria persoana.

Unde poti sa mergi pentru efectuarea operatiei de ginecomastie in Bucuresti?

In cazul in care si tu te confrunti cu sani prea mari si nu stii cum sa ameliorezi problema, iti poti indrepta atentia catre operatia de ginecomastie in Bucuresti, la una dintre clinicile specializate in medicina estetica, unde isi desfasoara activitatea medici cu experienta vasta.

Daca nu stii la care clinica sa apelezi pentru efectuarea operatiei, nu-ti face griji! Iata mai jos un top 3 al celor mai bune clinici de medicina estetica din Bucuresti pe care le poti lua in considerare!

1. Clinica de chirurgie estetica dr. Radu Panturu

Clinica de chirurgie estetica dr. Radu Panturu este localizata in Bucuresti si pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii si interventii realizate de medici profesionisti. Printre acestea se numara si interventia de micsorare a sanilor care poate fi luata in considerare de barbatii care se confrunta cu sani augmentati.

Servicii si tarife:

• ginecomastia cu excizie glandei mamare – 2,900 euro;
• ginecomastia fara lifting – 2,800 euro;
• ginecomastia cu lifting – 3,900 euro.

2. Clinica Silhouette

Clinica Silhouette este amplasata in Bucuresti si pune la dispozitia pacientilor o serie generoasa de proceduri chirurgicale estetice, special concepute atat pentru femei, cat si pentru barbati. Una dintre interventiile pentru care poti opta este chiar cea de micsorare a sanilor, denumita si ginecomastie, fiind destinata barbatilor care se confrunta cu sani augmentati. Pretul impus de clinica este cuprins intre 1199-1999 euro, stabilindu-se concret care sunt costurile operatiei dupa realizarea consultatiei medicale.

3. Clinica estetica dr. Pascal Dameh

Clinica estetica dr. Pascal Dameh se afla in Bucuresti si este una dintre variantele pe care le poti lua in considerare daca si tu esti in cautarea unei clinici care efectueaza operatia de ginecomastie pentru barbatii cu sanii nenatural de mari. Conform site-ului web, interventia are o durata de 1-2 ore, care necesită anestezie generala si o zi de spitalizare (in functie de modul de recuperare a pacientului).

Dupa operatie, pacientul nu se va confrunta cu dureri severe, avand la dispozitie si calmante recomandate de medicul specialist. Pretul operatiei de ginecomastie poate pleca de la 3000 de euro si se stabileste in momentul consultatiei, impreuna cu medicul.

Prin urmare, daca si tu te numeri printre barbatii care sunt nemultumiti de aspectul sanilor lor augmentati, ia in considerare interventia estetica de reducere a sanilor pusa in aplicare de una dintre clinicile mentionate anterior in articol.