Ginecomastie Cluj

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Orasul care a cunoscut o evolutie atat la nivel turistic, cat si la nivel medical, nu este doar un loc apreciat de turisti, ci este si un oras catre care multi barbati isi indreapta atentia cand vine vorba de operatia de ginecomastie in Cluj in conditii sigure.

Medicii chirurgi esteticieni din Cluj au experienta si in practicarea ginecomastiei pentru barbatii care isi doresc sa elimine aspectul neplacut de sani lasati. Tot ce trebuie sa faca este sa ia legatura cu una dintre clinicile disponibile si sa stabileasca toate detaliile necesare impreuna cu medicul specialist, bineinteles, in urma consultatiei.

Unde poti efectua procedura de ginecomastie in Cluj?

Daca si tu te-ai hotarat sa apelezi la serviciile unei clinici pentru efectuarea interventiei de ginecomastie in Cluj, trebuie sa te asiguri ca varianta pentru care optezi este avantajoasa din toate punctele de vedere.

Cand vine vorba de operatia de ginecomastie, pretul in Cluj poate sa varieze de la o clinica la alta, in functie de necesitatile pacientului, aparaturile utilizate si nivelul de experienta a personalului medical. Iata care sunt cele mai bune clinici catre care iti poti indrepta atentia!

1. Clinica de medicina estetica dr. Olimpiu Harceaga

Clinica de medicina estetica dr. Olimpiu Harceaga din Cluj se afla printre optiunile de top ale pacientilor, care isi doresc sa beneficieze de interventii estetice la standarde inalte de calitate. In multitudinea de servicii si operatii puse la dispozitia pacientilor se numara si ginecomastia, o interventie care are menirea de a simetriza aspectul sanilor.

In ceea ce priveste costul procedurii, acesta variaza intre 1800 si 3000 de euro, fiind incluse atat onorariul medicului, anestezistului, spitalizarea, cat si medicamentele si materialele importante pentru realizarea interventiei.

2. Cabinet de chirurgie estetica dr. Maximilian Muntean

Pacientii din Cluj au posibilitatea si de a apela la cabinetul de chirurgie estetica dr. Maximilian Muntean, pentru efectuarea unor interventii estetice, in functie de nevoile personale. Astfel, barbatii care se confrunta cu sani augmentati si vor sa amelioreze acest aspect, pot opta pentru operatia de ginecomastie, care este efectuata in conditii sigure de catre medicii profesionsti.

Pentru stabilirea pretului, este necesar sa se contracteze cabinetul si sa se efectueze o consultatie de specialitate, astfel incat medicul sa-si dea seama care sunt schimbarile necesare.

3. Clinica estetica prof. dr. Toma Mugea

Clinica prof. dr. Toma Mugea este prima infiintata in Romania, localizata in Cluj, care activeaza in domeniul medicinei estetice, care ofera servicii calitative pentru toti pacientii care le pasesc pragul. Printre interventiile pe care le pot efectua se numara si ginecomastia, procedura de micsorare a sanilor la barbati, realizata de medici specialisti. Daca si tu vrei sa apelezi la serviciile acestei clinici, programeaza-ti mai inainte de toate o consultatie, in urma careia afli si care sunt costurile implicate.

In concluzie, ginecomastia este o operatie care a capatat un nivel ridicat de popularitate in prezent, pentru ca tot mai multi barbati se confrunta cu sani augmentati care le afecteaza increderea in sine. In cazul in care nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia, poti lua in considerare variantele prezentate in randurile de mai sus.