Implant mamar Arad

Implant mamar Arad

O modalitate prin care femeile isi pot imbunatati aspectul fizic este interventia de implant mamar, iar in Arad exista clinici cu diverse optiuni in acest sens. Implantul poate avea mai multe forme, iar compozitia lui o sa fie si ea diferita, asa ca pacientele se vor duce la un consult unde vor alege, impreuna cu medicul chirurg, cea mai buna solutie pentru ele.

Pentru a realiza o operatie reusita de implant mamar in Arad, medicii trebuie sa aiba suficienta pregatire si experienta, incat sa faca fata chiar si problemelor neprevazute. In acest fel, pacientele vor avea siguranta ca se afla pe maini bune.

Clinici implant mamar Arad

Exista mai multe clinici unde pacientele doritoare isi pot face un implant mamar in Arad, asa ca alegerea potrivita o sa depinda de mai mult factori, precum motivatia care le-a determinat sa faca aceasta decizie, particularitatile corpului lor, tipul de implant pe care si-l doresc etc. Toate aceste lucruri vor fi discutate in cadrul unui consult pentru implantul mamar in Arad.

1. Clinica Artbody

Misiunea clinicii Artbody este de la reda pacientilor increderea in sine, iar in lista de servicii se poata gasi si interventia de implant mamar in Arad. Cei interesati vor avea de ales intre din mai multe forme de implant: rotund, anatomic, Diagon, B-Lite Rotund si B-Lite Anatomic.

Pretul celui mai ieftin implant porneste de la 3200 de euro si poate ajunge chiar si la 4000 de euro, in functie de particularitatile si preferintele pacientei.

Persoanele care vor sa se programeze la un consult vor putea folosi numarul de telefon 0757531995, sau adresa de E-mail dmicluta@gmail.com.

2. Clinica de chirurgie estetica Diantus Estet

Aparatura si tehnicile de la clinica Diatnus Estet ii ajuta pe cei care isi desfasoara activitatea aici sa realizeze interventii invazive, precum este cea de implant in mamar in Arad. Implantul va fi plasat fie sub, fie deasupra muschiului pectoral.

Cei care aleg serviciul de marire a sanilor cu implant mamar vor plati o suma curprinsa in intervalul de 2500-3500 de euro.

Pentru sediul din oras, numarul de telefon la care poate fi contactat un reprezentant este 0722643336, iar adresa de E-mail clinica.arad@liposuctie-laser.ro.

3. Hyperclinica MedLife Genesys

La sediul Genesys din cadrul lantului de clinici Medlife isi desfasoara activitatea dr. Horia Siclovan, iar in lista de interventii pe care le realizeaza se afla si cea de implant mamar in Arad. Nu doar ca va ajuta la marirea sanilor, dar va reface si volumul si consistenta lor.

Pretul final o sa fie stabilit in functie de cazul cu care are de-a face medicul chirurg, asa ca pacientele vor avea parte de o interventie personalizata pentru nevoile lor.

Cei care vor sa afle mai multe informatii despre procedura, sau sa se programeze la un consult, vor putea folosi numarul de telefon 0257960.

Concluzii

Prin urmare, pacientele care isi doresc un implant mamar Arad, vor avea mai multe optiuni din care sa aleaga, indiferent ca prefera forma rotunda sau cea anatomica a implantului, astfel incat sa obtina aspectul pe care si l-au dorit mereu.