Augmentare mamara in Cluj

Augmentare mamara in Cluj

Cand vine vorba despre interventii chirurgicale aflate la mare cautare, procedura de augmentare mamara in Cluj se incadreaza cu succes in aceasta categorie. Multe persoane din Romania si nu numai isi indreapta atentia catre clinicile prestigioase, unde isi desfasoara activitatea specialisti cu un parcurs academic si profesional remarcabil.
O astfel de interventie aduce un mare plus de incredere in sine, deoarece imbunatateste sau corecteaza aspecte ce tin de estetica sanilor. Judetul Cluj este cu siguranta o alegere buna, pe fondul numeroaselor clinici moderne si a medicilor cu experienta vasta in domeniul chirurgiei estetice si plastice.

Top clinici pentru augmentare mamara in Cluj

Daca ai ales judetul Cluj pentru interventia de augmentare mamara, urmatorul pas il constituie alegerea unei clinici care sa corespunda cu exigentele tale. De obicei, pacientii sunt interesati de tarife si pun pret pe recomandarile venite din partea celor care au trecut deja pragul clinicilor. Urmatorul tabel surprinde informatii esentiale despre alegerile de top din acest judet:

Clinici de top pentru augmentare mamara in Cluj

Augmentarea mamara este o procedura efectuata la mai multe clinici din Cluj, iar persoanele de gen feminin apeleaza la aceasta atunci cand isi doresc un aspect imbunatatit al sanilor, adica mai mult volum sau corectarea unei asimetrii.
Pentru a iti simplifica alegerea, in continuare vor fi prezentate 5 dintre cele mai populare alegeri ale pacientilor din Cluj si nu numai pentru aceasta interventie:

1. Anastasios

Una dintre alegerile principale pentru augmentarea mamara in Cluj este Anastasios, o clinica a carei activitate graviteaza in jurul misiunii de a ridica standardul serviciilor medicale din Romania la un nivel exceptional. In cadrul acesteia, activeaza o echipa formata din nu mai putin de 50 de medici primari si specialisti, asistente medicale si alti colegi care se ocupa cu atentie de fiecare pacient.
In cadrul acestei clinici, vei plati 250 de lei pentru consultatia initiala. Cat despre costul procedurii de augmentare mamara, acesta este de 4.000 de euro.
Echipa medicala este caracterizata de pacienti ca fiind profesionista si atenta la nevoile celor care trec pragul clinicii. Atmosfera prietenoasa este completata de calitatea serviciilor si de felul in care sunt explicate in detaliu etapele interventiei. Un alt aspect important il reprezinta conditiile de sedere, curatenia fiind doar unul dintre motivele pentru care clinica are multe recomandari pozitive. Putini pacienti au semnalat o nemultumire fata de timpul petrecut in sala de asteptare;

2. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este unul dintre medicii din Cluj care efectueaza operatie de augmentare mamara si care au o pregatire profesionala remarcabila. Printre altele, dr. Olimpiu Harceaga a lucrat ca si rezident la unul dintre spitalele Oxford University, anume John Radcliffe, in serviciul de chirurgie plastica. La aceasta specializare se adauga si stagiile de practica efectuate la Bruxelles, Stuttgart si Munchen.
Pretul pentru augmentarea mamara este de 3.800 de euro. Nu va trebui sa platesti in plus pentru onorariul anestezistului sau pentru spitalizare, deoarece toate aceste costuri sunt acoperite de tariful mentionat anterior.
Pacientii il caracterizeaza pe dr. Olimpiu Harceaga ca fiind un profesionist – o calitate reflectata in opiniile celor mai multi dintre acestia. Experienta este evidentiata prin modul de lucru si atentia la detalii. Rezultatele sunt satisfacatoare si au aspect natural, ceea ce justifica multimea de recenzii pozitive. Echipa este primitoare si implicata, ceea ce inseamna confort psihic si fizic deopotriva;

3. Medestet

In randul clinicilor pentru operatia de augmentare mamara din judetul Cluj se numara si Medestet, infiintata in 1993 la Cluj-Napoca. Aceasta este prima clinica din Romania specializata pe chirurgie estetica, ceea ce motiveaza numarul mare de pacienti care i-au trecut deja pragul. In 2012, Medestet a devenit “Centrul de Excelenta Medestet”. Dr. Ciceo Mircea este cel sub indrumarea caruia se desfasoara activitatea din clinica, acesta avand o experienta vasta in domeniul chirurgiei.
Augmentarea mamara costa 4.000 de euro in cadrul acestei clinici, iar pretul acopera inclusiv cheltuielile de spitalizare si ingrijirile imediate de dupa operatie. Scrisoarea medicala detaliata si medicamentele pentru ingrijire sunt primite de pacienti la momentul externarii.
Majoritatea pacientilor si-au exprimat satisfactia cu privire la rezultatele obtinute, mentionand ca serviciile sunt de inalta calitate. Personalul este atent si primitor, iar sederea placuta la clinica este completata de confortul psihic obtinut printr-o buna comunicare. In ceea ce priveste calitatea serviciilor, exista si pacienti care nu impartasesc aceeasi opinie;

4. Dr. Maximilian Muntean

Din clasamentul medicilor si clinicilor din Cluj cu numeroase recomandari pentru operatia de augmentare mamara face parte si dr. Maximilian Muntean, ale carui colaborari cu institutii medicale prestigioase ii atesta experienta. In prezent, acesta este membru activ in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” si la spitalul Humanitas.
Pentru augmentarea mamara, pretul este de 3.800 de euro.
Din descrierile venite de la persoanele care au apelat deja la dr. Maximilian Muntean reies numeroase calitati, cum ar fi comunicarea eficienta si deschisa, seriozitatea si profesionalismul. Echipa este la randul sau formata din profesionisti, iar conditiile de sedere sunt foarte apreciate;

5. Dr. Radu Cojocaru

Din categoria medicilor cu pregatire si experienta vasta din Cluj, care realizeaza inclusiv operatii de augmentare mamara, face parte si dr. Radu Cojocaru. Alaturi de acesta, lucreaza o echipa calificata in domeniul interventiilor chirurgicale mari, printre care si augmentarea mamara. Cu cinci ani de existenta, clinica a raspuns deja la nevoile a mii de pacienti care i-au trecut pragul.
Costurile operatiei de augmentare mamara sunt de 4.200 de euro, iar istoricul medical al beneficiarilor interventiei este evaluat riguros intr-o prima consultatie.
Pacientii s-au declarat foarte multumiti de rezultate, spunand despre interventii ca au fost reusite. Profesionalismul si sinceritatea domnului dr. Radu Cojocaru, precum si disponibilitatea acestuia de a raspunde la toate intrebarile referitoare la procedura si etapele sale au fost remarcate. Colectivul primitor are un rol important in confortul psihic al celor care vin la clinica pentru operatie.

Concluzii

Profesionalismul medicilor, pregatirea acestora in institutii prestigioase din tara si din strainatate, precum si recomandarile pozitive sunt principalele motive pentru care se poate spune ca alegerea unei clinici din Cluj in vederea operatiei de augmentare mamara este cu adevarat inspirata.
Toate aceste informatii iti pot servi ca punct de plecare in alegerea clinicii care sa corespunda nevoilor, cerintelor si bugetului tau. Marirea sanilor este o decizie importanta, iar rezultatul trebuie sa fie pe masura asteptarilor si ofere mai multa incredere in propria persoana.