Implant mamar Bacau

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Exista mai multe modalitati prin care femeile isi pot modifica infatisarea incat sa arate ca cea mai buna versiune a lor, iar una din cele mai populare este metoda implantului mamar in Bacau, unde isi desfasoara activitatea atat chirurgi romani, cat si straini. Multumita colaborarii lor, pacientele au parte de cele mai bune tehnici si tratamente posibile.

Exista chirurgi care isi desfasoara activitatea la mai multe clinici, asa ca pacientele nu trebuie sa isi faca griji ca nu-l vor gasi pe medicul pe care il cauta in ziua in care se decid sa viziteze o clinica pentru un implant mamar in Bacau. In schimb, singurul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa se programeze pentru un consult la medicul respectiv.

Clinici implant mamar Bacau

Bineinteles, exista mai multe aspecte pe care pacientele trebuie sa le ia in considerare inainte sa-si faca interventia de implant mamar in Bacau. In primul rand, ele trebuie sa-si stabileasca un buget pentru a sti de la ce suma pornesc. Pe urma, se vor interesa de marca si de felul implanturilor mamare din Bacau, care sunt cel mai des intalnite la clinicile de chirurgie.

1. Hyron Ars Medica

Indiferent ca o persoana isi doreste sa-si schimbe infatisarea intr-un mod drastic, sau prefera metodele nechirurgicale, clinica Hyron Ars Medica are raspunsul pentru ea, iar una din cele mai cautate interventii este cea de implant mamar in Bacau. Implantele folosite sunt sigure, iar pacientele vor primi cardul de autentificare de la producator.

Pretul pentru o astfel de interventie porneste de la 2200 de euro, pentru implantul de tip Polytech rotund si poate sa ajunga si la 3200 de euro, pentru implantul Mentor anatomic.

Numarul de telefon al clinicii este 0755065601, iar adresa de E-mail office@hyron.ro.

2. Cronos Med

La Cronos Med exista un catalog impresionant de servicii, atat chirurgicale, cat si nechirurgicale, iar pacientii pot alege sa-si faca un implant mamar in Bacau, tot la aceasta clinica. Implantul folosit este de marca Polytech.

Pretul pentru interventie porneste de la 3500 de euro, dar se poate modifica pe parcurs, in functie de medic si de implantul ales. Cele doua bustiere pe care pacientele trebuie sa le poarte dupa operatie si controalele ce vor urma vor fi gratuite.

Programarile se pot face prin intermediul formularului disponibil pe site-ul clinicii, dar se poate apela si numarul 0219097.

3. Centrul Medical Anastasios

La Centrul Medical Anastasios, pacientii pot opta atat pentru interventii de chirurgie plastica reconstructiva, cat si pentru proceduri de chirurgie estetica, iar din a doua gama face parte si procedura de implant mamar in Bacau. Cele mai bune alegeri vor fi facute dupa o consultatie initiala, care o va costa pe pacienta 150 de lei.

In vederea programarii unei intalniri, se va folosi unul din numerele de telefon, 0771547058 si 0364969, sau adresa de E-mail contact.bc@anastasios.ro.

Concluzii

In cele din urma, pacientele care aleg sa-si faca un implant mamar in Bacau vor avea parte de profesionalism si de servicii de o calitate ridicata, iar dupa interventie se vor putea bucura de o infatisare cu totul noua.