Implant mamar Brasov

Implant mamar Brasov

In cazul in care esti interesat de implant mamar in Brasov, cel mai probabil vei fi incantat sa auzi ca orasul pune la dispozitie doua institutii ce ofera servicii de calitate. La momentul actual, tratamentele de marire a sanilor se numara printre cele mai cautate operatii din acest domeniu medical. Majoritatea femeilor isi doresc sa aiba un bust frumos din punct de vedere estetic. Nu este nici o rusine in asta.

Cine ofera cele mai bune tratamente de implant mamar in Brasov

Daca ai facut o cautare pe tema implant mamar Brasov, vei observa ca rezultatele afisate nu vor corespunde mai deloc subiectului abordat. Din acest motiv, in articolul de fata au fost selectionate cele doua institutii medicale estetice prezente in Brasov, care au si recomandari din partea fostilor clienti.

1. Clinica doctorului Sorin Velicu

Aflandu-se printre specialistii de renume din tara, domnul doctor are o experienta de 25 de ani in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva. Pe deasupra, activitatea sa din domeniu este recunoscuta si la nivel international. Din acest motiv, la serviciile sale apeleaza si clienti de nationalitate straina.

Clinica este dotata cu aparatura moderna, conform standerdelor intalnite la nivel european si international. De asemenea, in cazul implanturilor mamare, sunt utilizate proteze McGhan, Matrix, Allergan si Mentor, acestea situandu-se printre cele mai calitative de pe piata.

Feedback-ul pozitiv primit din partea clientilor se afla la un nivel foarte ridicat, dupa cum poate fi observat pe pagina oficiala a clinicii. Pretul se va stabili impreuna cu domnul doctor. El poate fi contactat la numerele de telefon 0268.333.825/0722.309.097 sau pe pagina sa oficiala de Facebook.

2. Spitalul Sf. Constantin

Cu un personal de peste 160 de angajati, spitalul pune la dispozitie servicii pe numeroase specializari, printre acestea numarandu-se ORL, oncologie, neurochirurgie, chirurgie generala, chirurgie bariatica si chirurgie plastica. Pe deasupra, institutia lucreaza atat cu clienti romani cat si cu clienti internationali.

Sectia de chirurgie plastica se afla sub conducerea domnului doctor Marcel Albean inca din anul 2012. Conform recenziilor primite din partea clientilor, acesta ofera rezultate clare, conform experientei bogate pe care o are in domeniu.

Personalul este antrenat sa ofere o experienta cat mai placuta. Pe langa cunostintele profesionale, angajatii dau dovada si de o buna comunicare. Echipamentul utilizat se situeaza la nivel modern. Pretul unui tratament de marire a sanilor poate fi stabilit in urma unei consultatii ce poate fi realizata online. Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina oficiala a institutiei.

Concluzie

In ceea ce priveste tratamentul de implant mamar in Brasov, spre deosebire de alte orase, aici nu se pot gasi numeroase variante de servicii. Totusi, acest fapt nu a facut decat sa evidentieze si mai mult calitatea serviciilor prestate de cele doua institutii mentionate pe parcursul articolului. Ambele sunt recomandate cu incredere de un mare numar de fosti clienti. Mai multe informatii pot fi obtinute de pe paginile oficiale pe care institutiile respective le detin sau in cadrul unui simplu consult.