implant mamar Constanta

implant mamar Constanta

Operatia de augumentare a sanilor este una foarte cunoscuta pentru toti oamenii, dar mai ales pentru femeile care au in plan o astfel de interventie, motiv pentru care cele care doresc sa isi mareasca sanii cu implant mamar in Constanta sunt foarte interesate de un anumit aspect – pretul interventiei.

Cum insa costurile unei astfel de interventii variaza in functie de mai multi factori si de la o clinica medicala la alta, pretul final poate fi aflat de paciente numai dupa consultatia initiala.

Care sunt factorii care influenteaza costurile operatiei cu implant mamar din Constanta?

Operatia de marire a sanilor cu implant mamar din Constanta reprezinta atat o modalitate ca femeile sa isi recapete increderea in sine, dar si pentru remodelarea bustului celor care au avut de suferit dupa anumite etape sau evenimente din viata.

Tocmai de aceea este atat de important costul interventiei de augumentare a sanilor. Pentru a putea aproxima pretul pe care il poate avea o astfel de interventie, femeile trebuie sa stie care sunt factorii care il influenteaza.

Astfel ca unul dintre cele mai importate aspecte este reprezentat de complexitatea interventiei, aceasta fiind determinata fie de cazul particular al unei paciente, fie de realizarea a doua interventii simultan la nivelul sanilor, cea de augumentare impreuna cu operatia de ridicare a sanilor.

De asemenea, tipul si dimensiunea implantului mamar folosit, precum si calitatea acestora au si ele un aport important la costul final al interventiei. Acestora li se mai adauga prestigiul si calitatea serviciilor medicale oferite de clinica estetica aleasa.

Ce clinica pot alege femeile care isi doresc o operatie cu implant mamar in Constanta?

Recomandarile altor pacienti si costurile interventiei sunt principalele criterii in functie de care femeile ar trebui sa isi aleaga clinica estetica in care sa fie supusa interventiei de marire a sanilor cu implant mamar din Constanta. In ceea ce priveste costurile insa nu ar trebui alese cele mai ieftine servicii, ci clinica medicala care ofera cel mai bun raport calitate-pret.

Prin urmare, unele dintre cele mai apreciate astfel de clinici, la care pot apela femeile care isi doresc un bust mai voluminos sunt:

1. Diantus Estet

Fiind un centru de chirurgie estetica si de remodelare corporala, Diantus Estet este locul in care femeile isi pot recapata sau obtine corpul pe care si-l doresc. In plus, pretul interventiei de marire a sanilor este unul avantajos (2.500 – 3.000 euro).

2. Russian Aesthetic

O clinica estetica in care pot fi realizate interventii chirurgicale sau nechirurgicale atat la femei, cat si la barbati, este Russian Aesthetic. Pacientii acestei clinici se pot bucura de preturi promotionale la multe dintre serviciile oferite.

3. Clinica MACTA – Medical Analysis Constanta

Desi Clinica MACTA este un centru medical care cuprinde mai multe specializari medicale, cele din sfera medicinei estetice au unele dintre cele mai mici preturi pentru interventiile chirurgicale.

Prin urmare, atat femeile care isi doresc o operatie de marire a sanilor cu implant mamar in Constanta, cat si persoanele care doresc sa apeleze la alte tipuri de interventii estetice se pot bucura de preturi avantajoase.