Implant mamar Craiova

Implant mamar Craiova

Multe femei isi doresc sa aduca o schimbare in viata lor, iar unele o fac printr-un implant mamar in Craiova, pretul fiind unul din factorii decisivi care le ajuta sa aleaga clinica potrivita pentru acest tip de interventie. De fiecare data, mai intai de toate, se va evalua starea lor de sanatate pentru a nu exista complicatii.

Chiar daca nu la toate clinicile unde se realizeaza implantul mamar in Craiova pretul o sa fie la fel, beneficiile pe care le aduse procedura vor fi clare. Pacientele se vor simti mult mai bine in pielea lor, ceea ce se va vedea din modul in care interactioneaza cu cei din jurul lor.

Clinici implant mamar Craiova pret

Exista multi chirurgi talentati care isi desfasoara activitatea in clinicile din acest oras, iar pentru un implant mamar in Craiova, pretul o sa difere de la un chirurg la altul. In general, porneste de la 2500 de euro, dar pentru cei ce isi doresc si alte proceduri, pe langa implantul mamar in Craiova, pretul poate sa ajunga chiar si la 4200 de euro.

1. Face Lounge

La clinica Face Lounge unde isi desfasoara activitatea dr. Mercut Razvan, pentru un implant mamar in Craiova pretul se incadreaza intre 2500 si 3500 de euro. Tot aici, pacientii vor putea opta si pentru schimbare de implante, unde vor trebui sa intrebe de pret, ridicare sau micsorare de sani si mameloane invaginate.

Implantul mamar potrivit pentru o persoana se va alege in functie de dorintele pacientei, de motivatia care a determinat-o sa-si faca aceasta operatie si de starea generala de sanatate pe care o are la momentul respectiv.

Datele de contact ale clinicii sunt numarul de telefon 0723314030 si adresa de E-mail hello@drrazvanmercut.ro.

2. Clinica Gynmed

Pentru cei care vor vizita clinica Gynmed cu intentia de a-si face un implant mamar in Craiova pretul o sa fie de 3200-3400 de euro. In cazul in care pe langa implant, se doreste si un lifting mamar, pretul final o sa fie de 3900 de euro.

La aceasta clinica, pacientii pot sa apeleze la orice fel de servicii care tin de infrumusetare, de la tratamentul cu acid hialuronic, la lifting facial si tot felul de alte interventii chirurgicale. Scopul echipei este de a stabili o relatie pe termen lung cu pacientii care ii trec pragul.

Cei care doresc sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii vor putea folosi numarul de telefon 0743457411 sau adresa de E-mail hello@gynmed-estetica.ro.

3. Clinica Estetic Boutique

Clinica Estetic Boutique ii ajuta pe clientii care apeleaza la serviciile lor sa devina cea mai buna versiune a lor, iar cateodata, raspunsul este un implant mamar in Craiova la pretul de 2700-3200 de euro.

Daca pacientele isi doresc si un lifting, pretul se va incadra intre 3700 si 4200 de euro.

Pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii, numarul de telefon este 0763351105, iar adresa de E-mail contact@clinicaesteticboutique.ro.

Concluzii

Prin urmare, viitoarele paciente care sunt in cautarea unei clinici care sa aiba in catalogul de servicii pe cel de implant mamar in Craiova, iar pretul sa fie unul accesibil, se vor putea orienta catre una din aceste clinici, care le va ajuta sa obtina aspectul pe care si-l doresc.