marire a sanilor cu acid hialuronic

marire a sanilor cu acid hialuronic

Procedura de marirea sanilor cu acid hialuronic este o metoda sigura, rapida si eficienta, prin care forma glandelor mamare este corectata fara sa fie nevoie de o interventie chirurgicala, care ar presupune o perioada de recuperare indelungata si un proces de vindecare dificil.

Acidul hialuronic este o varianta avantajoasa din multe puncte de vedere: nu cauzeaza aparitia infectiilor, a contracturii capsulare, a alergiilor sau a iritatiilor, este eficient, usor si rapid de folosit. Este o substanta care, de fapt, se gaseste in mod natural in organismul uman. Aceasta hidrateaza pielea adecvat, ajuta la formarea de celule noi care contribuie la procesul de regenerare si la amanarea semnelor de imbatranire. Astfel, marirea sanilor prin injectarea acidului hialuronic nu este o procedura care sa le dauneze sanilor sub nicio forma.

4 beneficii ale maririi sanilor cu acid hialuronic

Femeile care au nevoie de procedura de marire a sanilor cu acid hialuronic, vor beneficia de o serie de aspecte mai avantajoase decat in cazul aplicarii implantului mamar.

1. Absenta procedurii chirurgicale

Procedura chirurgicala de marire a sanilor implica o multime de responsabilitati atat din partea medicului chirurg estetician, cat si din partea pacientului, care trebuie sa respecte cu rigurozitate toate indicatiile primite. In cazul maririi sanilor cu acid hialuronic, lucrurile stau altfel. Procedura consta in simpla injectare a acidului hialuronic la nivelul sanilor, care ofera acel efect placut de umplere.

2. Absenta cicatricilor

Nicio pacienta nu-si doreste sa ramana cu cicatrici adanci din cauza unei interventii chirurgicale, pentru ca nu sunt placute la nivel vizibil. Din fericire, marirea sanilor cu acid hialuronic la pret avantajos este o procedura prietenoasa, care nu implica prezenta cicatricilor greu de vindecat.

3. Perioada scurta de recuperare

Pacientele care nu isi doresc sa ia o pauza indelungata de la activitatile obisnuite pentru procedura de marire a sanilor, pot apela oricand la varianta oferita de acidul hialuronic. Simpla injectare a sa la nivelul sanilor nu necesita o perioada lunga de recuperare. O sa se simta, totusi, un disconfort care va disparea la scurt timp de la interventie.

4. Nivel scazut de durere

Durerea resimtita la nivelul sanilor in urma interventiei cu acid hialuronic nu va fi resimtita pentru multa vreme si nu va fi insuportabila, asa cum se intampla in cazul interventiei chirurgicale de marire a sanilor cu implanturi mamare.

In ce consta procedura de marire a sanilor cu acid hialuronic?

Procedura de marire a sanilor cu acid hialuronic consta in desfasurarea mai multor etape importante, pentru obtinerea rezultatelor dorite. Printre acestea se numara si:

  • urmarea unui tratament special pentru piele care contine o solutie antiseptica;
  • aplicarea unei anestezii locale;
  • crearea unui spatiu special prin care trebuie sa se introduca o canula cu acid hialuronic;
  • injectarea propriu-zisa a substantei sub piele;
  • inlaturarea canulei;
  • reaplicarea tratamentului pe baza de solutie antiseptica.

In concluzie, pacientele care isi doresc sa se bucure de o interventie de marire a sanilor care sa nu fie dureroasa si care sa nu necesite o perioada lunga de recuperare, pot apela cu incredere la varianta acidului hialuronic.