Marire sani grasime proprie Cluj

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Marirea sanilor cu grasime proprie ClujOrasul in care se afla cele mai multe oportunitati medicale este un loc catre care o multime de pacienti isi indreapta atentia, datorita diversitatii clinicilor de marire a sanilor cu grasime proprie in Cluj la standarde inalte de calitate.

Medicii chirurgi specializati in procedura de marire a sanilor cu grasime proprie in Cluj au experienta vasta si stiu care sunt tehnicile care trebuie sa fie aplicate astfel incat sa fie avantajoase pentru pacienta. Marirea sanilor este o interventie catre care tot mai multe femei isi indreapta atentia, cu scopul de a obtine un aspect atractiv in zona bustului, dar si un nivel tot mai inalt de incredere in propria persoana.

Unde poti merge pentru efectuarea procedurii de marire a sanilor cu grasime proprie in Cluj?

Studiile arata ca femeile din contextul actual se confrunta cu o stima de sine scazuta daca nu arata asa cum isi doresc; din acest motiv, acestea iau in considerare procedura de marire a sanilor cu grasime proprie in Cluj pentru a-si imbunatati aspectul bustului.

Daca iti doresti si tu sa beneficiezi de o astfel de interventie realizata in conditii sigure, dar nu stii care clinica se dovedeste a fi de incredere, iata cateva optiuni spre care iti poti indrepta atentia cu incredere!

1. Artis

Artis este un centru de chirurgie estetica din Cluj, in care pacientii au posibilitatea de a opta pentru o multime de servicii si interventii estetice, cu scopul de a-si imbunatati aspectul corporal sau facial. Augumentarea mamara este una dintre cele mai frecventate interventii folosite care are scopul de a reda sanilor volumul de care au nevoie, obtinandu-se astfel rezultate remarcabile. Personalul medical are o experienta vasta in domeniul chirurgiei estetice si nu numai. Conform site-ului web, este recomandat ca perioada de recuperare sa fie mai mare de o saptamana, in functie, bineinteles, si de indicatiile oferite de medicul specialist.

2. Mesestet

Medestet este un centru medical amplasat in Cluj, in cadrul caruia se desfasoara proceduri si interventii estetice la standarde inalte de calitate, cu scopul obtinerii rezultatelor dorite de catre pacienti. In ceea ce priveste chirurgia sanilor, femeile au ocazia de a opta pentru o multime de servicii avantajoase: marirea sanilor cu implant mamar, repozitionarea sanilor, reductia mamara, ginecomastia, reconstructia mamara si mastopexie.

Servicii si tarife:

• marirea sanilor cu implante mamare – 4.000 – 5,500 euro;
• mamoplastie de ridicare (mastopexie) – 4.000 euro;
• mamoplastie de micsorare (reductia mamara) – 4.000 – 5.000 euro;
• mastopexie cu impant mamar – 5.000 – 6.000 euro.

3. Clinica prof. dr. Toma Mugea

Prof. dr. Toma Mugea a infiintat in Cluj prima clinica de chirurgie estetica, avand un renume raspandit si punand la dispozitia pacientilor interventii calitative. In multitudinea de servicii cuprinse in specializarile clinicii se remarca si chirurgia sanului, care implica: marirea sanilor cu implant mamar, repozitionarea sanilor, mestopexie, ginecomastie, reductie mamara. Tariful interventiei se stabileste dupa consultatie.

Prin urmare, daca esti in cautarea unei clinici adecvate din Cluj care sa se ocupe cu interventia de marire a sanilor, poti lua in considerare variantele mentionate anterior in articol.