Implant mamar Oradea

Implant mamar Oradea

Resedinta judetului Bihor se afla la frontiera vestica a tarii, cu Ungaria, astfel ca influentele tarilor invecinate si a Europei de Vest sunt puternice, ceea ce face ca operatiile de marire a sanilor cu implant mamar din Oradea sa fie efectuate la nivelul celor europene, atat in ceea ce priveste tehnicile folosite, cat si calitatea actului medical.
Datorita acestor influente ale tarilor mai dezvoltate, tehnologiile folosite in clinicile medicale oradene si serviciile medicale disponibile in cadrul acestora sunt unele performante, de ultima generatie. De aceea si operatiile de augumentare mamara din Oradea sunt unele dintre cele mai eficiente si pentru care se folosesc implanturi de cea mai buna calitate.

Unde pot fi efectuate operatii cu implant mamar in Oradea?

Nivelul de trai si calitatea serviciilor din orasele din vestul tarii sunt mult influentate de tarile europene, iar acest lucru se reflecta si in ceea ce priveste operatiile estetice, interventiile cu implant mamar din Oradea fiind unele dintre cele mai performante din tara.
Drept urmare, vin chiar si femei din alte colturi ale tarii pentru a beneficia de experienta si profesionalismul medicilor esteticieni din oras, pentru interventii de augumentare mamara. Principalele unitati medicale in cadrul carora sunt efectuate interventii chirurgicale cu implant mamar in Oradea sunt:

1. Estetis Clinic

Estetis Clinic este o clinica medicala recunoscuta la nivel national, datorita medicului chirurg care activeaza in cadrul acesteia, dr. Serban Porumb, care este unul dintre cei mai bine pregatiti medici din sfera chirurgiei plastice si reconstructive.
Estetic Clinic este una dintre principalele clinici de chirurgie estetica si plastica la care apeleaza pacientii oradeni, mai ales daca este vorba despre un implant mamar in Oradea.

2. Clinica Estetica

O alta clinica medicala specializata in chirurgia plastica si estetica este Clinica Estetica. Medicii specialisti care activeaza in cadrul clinicii, dr. Paul Nistor si dr. Olimpia Nistor, sunt specializati in chirurgia fetei si a sanului, astfel ca operatiile de marire a sanilor cu implant mamar din Oradea, efectuat la Clinica Estetica, este o interventie obisnuita, dar sigura si de calitate.
Clinica de fata colaboreaza si cu un spital privat din oras, care ii pune la dispozitie blocul operator necesar interventiilor chirurgicale estetice.

3. Spitalul Pelican

Parte a unui grup care se inscrie in topul celor mai mari furnizori de servicii medicale private din regiunea Transilvaniei, Spitalul Pelican pune la dispozitia bihorenilor o gama vasta de servicii medicale, inclusiv servicii de ambulanta si urgente.
In ceea ce priveste chirurgia estetica, medicul specialist dr. Covaci Andrei este specializat in domeniu in clinici de profil din strainatate, astfel incat interventiile sa fie unele moderne si sa poata aborda cele mai recente tehnici. Prin urmare, pacientele care isi doresc implant mamar in Oradea pot alege Spitalul Pelican, pentru rezultate dintre cele mai bune.

In concluzie, clinicile in cadrul carora pot fi efectuate interventii de marire a sanilor cu implant mamar din Oradea sunt unele foarte moderne, care sunt la curent cu cele mai noi tehnici si tehnologii medicale de specialitate, oferind astfel pacientelor servicii de cea mai buna calitate.