Implant mamar Ploiesti

Implant mamar Ploiesti

Judetul Prahova este cunoscut datorita statiunilor montane in care turisti de toate nationalitatile isi petrec vacantele, numai ca resedinta judetului este un oras de provincie obisnuit, care ofera insa locuitorilor sai acces la servicii medicale moderne, astfel ca operatiile cu implant mamar din Ploiesti se ridica la nivelul celor mai performante clinici de specialitate.
Unul dintre motivele pentru care diversitatea serviciilor este mare, ploiestenii avand posibilitatea sa apeleze la operatii estetice variate chiar in orasul lor, este proximitatea fata de Capitala, ale carei influente se reflecta asupra tuturor serviciilor. In plus, medicii specializati in chirurgie plastica si estetica si care realizeaza operatii de marire a sanilor cu implant mamar in Ploiesti dispun de o aparatura de utlima generatie, astfel incat eficienta interventiilor sa fie una ridicata.

Care sunt clinicile unde pot fi efectuate operatii cu implant mamar in Ploiesti?

Proximitatea orasului de Capitala ii face pe multi oameni sa aleaga serviciile medicale din Bucuresti, numai ca femeile care prefera o clinica din orasul lor, fara sa mai fie nevoite sa calatoreasca, isi pot face chiar si interventii de augumentare a sanilor cu implant mamar in Ploiesti. In acest fel si costurile sunt mai reduse, deoarece nu mai este nevoie de transport sau cazare la hotel in perioada de recuperare.
Cu toate acestea, numarul clinicilor care detin in portofoliul de servicii astfel de interventii estetice este unul mic, motiv pentru care optiunile pe care le au la dispozitie pacientele sunt limitate. Tocmai de aceea unii dintre ele aleg alte orase invecinate.
Totusi, pentru cele care au in plan o operatie cu implanturi mamare, pot lua in considerare si urmatorele clinici si cabinete de chirurgie plastica si estetica din Ploiesti:

1. Clinica Ortest Med

Ortest Med este o clinica de chirurgie estetica si ortopedie care pune la dispozitia pacientilor lor servicii medicale moderne, efectuate cu aparatura medicala de ultima generatie si o echipa de medici profesionisti si foarte bine pregatiti in sfera in care activeaza.
In cadrul clinici pot fi realizate diferite interventii chirurgicale estetice, de la cele mai simple, la cele mai complexe, aici fiind efectuate unele dintre operatiile cu implant mamar din Ploiesti care au avut rezultate uimitoare.

2. Roua Medical Center

Pentru operatii de marire a sanilor cu implant mamar in Ploiesti, pacientele pot apela si la clinica Roua, un centru medical modern, care este situat la numai 5 minute de oras si care ofera o gama vasta de servicii medicale.
De la servicii de chirurgie estetica la cele de chirurgie generala, vasculara, a sanului sau urologice, precum si servicii medicale din cele mai solicitate arii medicale, toate sunt disponibile la Roua Medical Center, care vine in intampinarea nevoilor ploiestenilor.

3. ProEstetica Medical Center

Pacientele care nu au putut apela la clinicile de chirurgie estetica din Ploiesti pentru implant mamar sau este dorinta lor de a merge in Capitala pentru aceasta interventie, pot alege clinica ProEstetica Medical Center. Aceasta clinica este un pionier in domeniu, deoarece aici a fost efectuata prima operatie cu implant mamar din silicon din tara.

In concluzie, prahovencele isi pot face o marire de bust cu implant mamar in Ploiesti, alegand din cele doua clinici de chirurgie plastica si estetica, care se ridica la nivelul celor din Capitala.