Labioplastie Bucuresti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Multi chirurgi bine cunoscuti isi desfasoara activitatea la clinici din capitala, unde aparatura ultramoderna ii ajuta sa se ocupe de problemele fiecarui pacient in parte, indiferent ca este vorba de un tratament non-chirurgical, sau de o labioplastie in Bucuresti. La final de recuperare, pacientii vor avea parte de niste rezultate de care sa fie cu adevarat multumiti.

Tocmai de aceea, singurul lucru pe care trebuie sa-l faca cei interesati este sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii unde se realizeaza interventia de labioplastie in Bucuresti pentru a discuta toate detaliile relevante, precum data primului consult.

Clinici de labioplastie in Bucuresti

Pacientele care sunt in cautarea unor clinici unde se efectueaza interventia de labioplastie in Bucuresti vor avea oportunitatea sa apeleze la chirurgi cu experienta in domeniu, care le vor oferi cele mai bune solutii. Pe langa operatia de labioplastie din Bucuresti, pacientele vor mai putea opta si pentru alte interventii, care le vor ajuta sa devina cea mai buna versiune a lor.

1. Clinica Dr. Daniela Diveica

Pe lista impresionanta de interventii realizate de dr. Daniela Diveica se numara si labioplastia in Bucuresti. Operatiile sunt efectuate la blocul operator Medlife, cu ajutorul aparaturii moderne si in conditii de igiena perfecta. Interventia este recomandata, in mod special femeilor care nu se simt bine in imbracaminte mulata, sau care sunt deranjate de statul prelungit pe scaun.

Pentru o labioplastie, atat pentru labii mici, cat si pentru labii mari, pretul se va situa undeva intre 1400 si 2000 de euro, cu anestezie locala.

Pacientele care isi doresc sa intre in contact cu dr. Daniela Diveica, o vor putea face apeland la numarul de telefon 0737965600, sau cu adresa de E-mail dr.danieladiveica@gmail.com.

2. Clinica BePerfect

Principiul care sta la baza clinicii BePerfect este cel conform caruia orice persoana poate deveni cea mai buna versiune a sa, iar unul din serviciile oferite este cel de labioplastie in Bucuresti. Pentru a fi cu adevarat fericiti cu ei insasi, oamenii nu trebuie sa schimbe doar o trasatura de care sunt nemultumiti, ci sa-si observe corpul din ansamblu.

Interventia de labioplastie o va costa pe pacienta suma de 1200 de euro, dar tot exista sansa sa varieze in functie de complexitatea cazului.

Pentru a vorbi cu un reprezentant din partea clinicii, datele de contact sunt numarul de telefon 0767373328 si adresa de E-mail drbortolini@beperfect.ro.

3. Clinica Cronos Med

La clinica Cronos Med isi desfasoara activitatea numerosi medici cu experienta in domeniu, care fac tot posibilul sa le ofere pacientilor cat mai multe optiuni pentru a se simti mai bine in pielea lor, iar una din aceste optiuni este interventia de labioplastie in Bucuresti. Cei interesati pot face si un tur virtual al clinicii, pentru a se convinge de conditiile de acolo.

Pretul pentru labioplastie porneste de la 1000 de euro si se modifica in functie de particularitatile pacientei, astfel incat sa aiba parte de un tratament perfect pentru ea.

Numarul de telefon al clinicii cu sediul in capitala este 0219097.

Concluzii

Prin urmare, pacientele care nu sunt multumite de cum arata zona lor intima, vor putea opta pentru o labioplastie in Bucuresti, care le va ajuta sa-si recapete increderea de sine.