Ce trebuie sa stii despre interventia de labioplastie in Timisoara? 

Ce trebuie sa stii despre interventia de labioplastie in Timisoara? 

Exista mai multe motive pentru care o persoana ar fi tentata sa isi faca o labioplastie in Timisoara. Scopul principal al interventiei este de a corecta labiile prea mari, sau prea voluminoase sau inchise la culoare. Femeile care apeleaza la aceasta operatie vor observa o crestere a increderii de sine, deoarece acum pot purta toata hainele pe care si le doresc.

Femeile care ar trebui sa ia in considerare o astfel de interventie sunt cele care simt dureri sau iritatii in acea zona in timpul actului sexual sau mancarimi in general. Orice femeie care nu este multumita de aspect este o candidata perfecta pentru labioplastie.

La ce clinici poti apela in momentul in care ai nevoie de o labioplastie in Timisoara?

Pentru o interventie de labioplastie in Timisoara, persoanele interesate trebuie sa discute, inainte de toate, cu un reprezentant al clinicii in vederea programarii unei consultatii. La acea intalnire vor fi discutate mai pe larg toate detaliile in legatura cu lucrurile pe care o pacienta trebuie sa le faca inainte de operatie si in ce consta perioada de recuperare.

1. Dr. Levy Medical Center

Clinica Dr Levy ofera servicii excelente de chirurgie estetica, remodelare faciala, corporala, de scoatere a tatuajelor, de epilare definitiva cu laser ultra performant si tratamente faciale unice in regiune. Serviciile oferite de centrul medical sunt variate.

O consultatie in cadrul clinicii este 250 de lei, iar pentru operatia de labioplastie in sine, pacienta va plati 1300 de euro. Ea poate fi platita si in rate, de la 6 luni la 5 ani de zile. Anestezia folosita este cea locala. Rezultatele sunt pentru totdeauna si vor garanta un aspect genital imbunatatit, iar cu privire la confort, el va fi unul sporit.

Pentru a contacta un reprezentant din partea centrului, numarul de telefon este 0753200409, iar adresa de Email este clinic_drlevy@icloud.com. Indiferent de orasul din care este o persoana, formularul de pe pagina web a clinicii poate fi completat si trimis.

2. EstetGyn

Clinica de chirurgie plastica si estetica EstetGyn presteaza servicii din categorii precum chirurgia fetei, chirurgia sanului, chirurgia siluetei, chirurgia estetica, chirurgia estetica pentru barbati, estetica nechirurgicala, chirurgia tumorilor si cea a mainilor.

Cu privire la preturile pentru o interventie de labioplastie, operatie in sine o sa o coste pe pacienta 1200 de euro. Alte proceduri similare, precum este vaginoplastia costa 1100 de euro, iar liposculptura pentru regiunea pubiana tot 1100 de euro.

Programarea poate fi facuta intr-un mod foarte simplu prin intermediul formularului de pe pagina web a clinicii, sau prin numarul de telefon 0728724999 ori folosind adresa de E-mail estetgyn@gmail.com.

Tu ce alegeri vei face cu privire la labioplastie in Timisoara?

Dupa ce pacienta a ales clinica si echipa pe care si-o doreste pentru a realiza operatia de labioplastie in Timisoara si a avut o discutie cu un chirurg specialist, ea poate merge mai departe cu procedura. Interventia va avea loc, iar persoana in cauza se va putea bucura de toate beneficiile ei.