lifting facial Timisoara

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Sanatatea este extrem de importanta pentru oameni, dar la fel este si aspectul fizic, lucru cunoscut deja de medicii plasticieni care realizeaza interventii de lifting facial in Timisoara. Numarul celor care apeleaza la aceste interventii, pentru reintinterire, este tot mai mare, din dorinta de a amana efectele pe care le are trecerea inevitabila a anilor.

De ce sa apelezi la o interventie de lifting facial in Timisoara?

Procedurile chirurgicale pentru lifting facial din Timisoara se adreseaza, in special, persoanelor trecute de varsta de 40 de ani, cand pielea incepe sa se lase, iar aspectul sa fie imbatranit. Exista insa si solutii nechirurgicale pentru a obtine efecte de lifting facial, care pot fi folosite si in cazul persoanelor de peste 35 de ani.

Motivele pentru care cei care nu sunt multumiti de aspectul lor fizic ar trebui sa apeleze la interventiile de lifting facial sunt numeroasele beneficii, precum si cresterea stimei de sine si a incredereii in propria persoana.

In cazul liftingului chirurgical, unul dintre cele mai importante avantaje este perioada indelungata a rezultatelor, care poate ajunge si pana la 10 ani. In schimb, interventiile nechirurgicale de lifting facial sunt mai ieftine in comparatie cu cele chirurgicale, se realizeaza intr-un timp scurt si nu necesita o perioada de recuperare. Efectele sunt insa temporare.

Prin urmare, cei care sunt interestati, pot tine cont de unul dintre aspectele importante legate de intervantiile de lifting facial, pretul, in Timisoara avand posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de interventii, efectuate in diferite clinici estetice.

Unde poti merge pentru cele mai eficiente rezultate ale interventiilor de lifting facial in Timisoara?

Un rol extrem de important in ceea ce priveste rezultatele interventiei de lifting facial din Timisoara il are si clinica in care aceasta procedura este realizata. O aparatura performanta si o tehnica moderna, folosite de un medic plastician cu experienta, pot oferi pacientilor unele dintre cele mai bune rezultate.

Pentru a se bucura de astfel de servicii de calitate, oamenii pot tine cont de topul clinicilor estetice si plastice din Timisoara, realizat in continuare:

1. Clinica Brol

O clinica medicala cu o vasta experienta in domeniu, Clinica Brol pune la dispozitia pacientilor sai mai multe specialitati medicale, care sa ii ajute in tratarea afectiunilor de care sufera si imbunatatirea asepctului fizic.

2. DermaHealth

DermaHealth este un centru medical de dermatologie si estetica, in cadrul caruia pacientii pot fi tratati pentru diferite afectiuni, dar si unde se pot bucura de tratamente de infrumusetare  minim invazive.

3. Levy Medical Center

Centrul Medical Dr. Levy este format din mai multe clinici de chirurgie estetica si plastica, prezente in doua mari orase din tara – Timisoara si Bucuresti – dar si una aflata in Turcia. Astfel ca pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de acest centru vor beneficia de unele dintre cele mai moderne tratamente.

In concluzie, fie care tip de interventie de lifting facial din Timisoara ofera avantaje diferite, dar un beneficiu major, specific tuturor, este cresterea increderii in sine a pacientilor care au avut parte de o astfel de interventie.