Lifting facial Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dupa o anumita varsta, pielea incepe sa se lase si sa-si piarda din vigoare, iar pentru a reda frumusetea si prospetimea chipului este indicat un lifting facial in Timisoara. In acest oras sunt medici cu experienta in acest domeniu, unii avand mii de astfel de operatii la activ.

In Timisoara nu doar chirurgii plasticieni sunt renumiti, ci si conditiile din clinici. Multi spun ca in locatiile de top din oras se simt in siguranta, bine tratati si respectati asa cum merita fiecare pacient. Citeste in continuare pentru a afla care sunt cele mai bune clinici din municipiu unde se efectueaza interventii estetice, inclusiv de lifting facial!

Cat costa o interventie de lifting facial in Timisoara

O interventie de lifting facial in Timisoara are un pret care variaza de la clinica la clinica, in functie de mai multi factori. Tabelul de mai jos prezinta tarifele care sunt percepute in cele mai bune clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting facial
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
5.000-5.500 Euro
 • Pret Lifting facial 5.000-5.500 Euro
 • Medici cu experienta vasta in chirurgie
 • Abordare multidisciplinara
 • Aparatura medicala de ultima ora
 • Conditii foarte bune
 • Oferta vasta de interventii estetice
 • Consultatii si tratamente dermatologice
Dr. Levy
5.000 Euro
 • Pret Lifting facial 5.000 Euro
 • Medic cu experienta si pregatire internationala
 • Efectueaza numeroase interventii chirurgicale
 • Operatia de face lift se realizeaza sub anestezie locala
 • Se poate plati in rate pentru operatii (de la 6 luni la 5 ani)
 • Interventii mini face lift
 • Clinica de lux
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Preturi mari
Estet Gyn
2.500-5.500 Euro
 • Pret Lifting facial 2.500-5.500 Euro
 • Chirurg plastician apreciat pentru rezultatele foarte bune
 • Medici cu experienta vasta
 • Echipamente medicale performanta si materiale de buna calitate
 • Atmosfera placuta
 • Locatie moderna si curata
Olariu Clinics
4.000-5.500 Euro
 • Pret Lifting facial 4.000-5.500 Euro
 • Tratamente dermatologice
 • Interventii chirurgicale din domeniul esteticii
 • Proceduri estetice nechirurgicale
 • Medici cu experienta
 • Buna interactiune medic-pacient
 • Personal amabil si implicat
Medcom
3.500-5.500 Euro
 • Pret Lifting facial 3.500-5.500 Euro
 • Oferta bogata de servicii chirurgicale
 • Tratamente estetice non-invazive
 • Se realizeaza doua tipuri de lifting facial
 • Dr. Raul Chioibas are experienta vasta in chirurgia plastica si estetica
 • Aparatura, tehnici si materiale de ultima ora
 • Conditii de lux
 • Timp redus de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se efectueaza lifting facial in Timisoara

Un clasament al celor mai bune clinici din Timisoara in care se realizeaza interventii de lifting facial arata astfel:

1. Brol Medical Center

Clinica Brol Medical Center din Timisoara are o echipa de specialisti cu experienta de peste 25 de ani, care efectueaza atat interventii de lifting facial, cat si alte tratamente de chirurgie estetica, dermatologie, chirurgia oncologica a sanului, ortopedie, psiho-nutritie. Profesorul dr. Tiberiu Bratu este lider si fondator al clinicii, fiind fost presedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si un chirurg plastician cunoscut in Romania pentru experienta si palmaresul de peste 30.000 de interventii chirurgicale efectuate. Operatia de lifting facial este realizata cu anestezie locala si anestezie intravenoasa si dureaza aproximativ trei ore. In clinica s-au realizat peste 500 de interventii chirurgicale de lifting facial.

Pretul unui lifting facial la Brol Medical Center Timisoara este cuprins intre 5.000 si 5.500. In pret sunt incluse: interventia si anestezia, precum si trei zile de spitalizare.

Nu doar cei care locuiesc in Timisoara au apelat la serviciile acestei clinici, ci si persoane din toata tara. Pacientii vorbesc la superlativ atat despre calitatile si pregatirea medicilor, cat si despre conditiile din clinica. Multi dintre cei care au beneficiat de operatii estetice spun ca rezultatele au fost foarte bune, fiind laudata in special activitatea dr. Bratu.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Levy

Operatii de lifting facial in Timisoara se efectueaza si in clinica doctorului Moti Yair Levy, considerat printre cei mai buni chirurgi plasticieni din Romania, la ora actuala. Medicul a infiintat clinici de chirurgie estetica si tratamente medicale atat in tara (Timisoara si Bucuresti), cat si in Israel. Experienta si pregatirea acestui medic au trecut granitele tarii, contribuind la pregatirea si formarea noilor generatii de chirurgi plasticieni din toata lumea si participand la misiuni umanitare in Africa si Israel, unde a operat pacienti de toate varstele. Dr. Levy este unul dintre putinii chirurgi din Europa care efectueaza interventia de lifting facial si de mini face lift cu anestezie locala.

La clinica Dr. Levy Medical Center din Timisoara, un lifting facial are un pret de 5.000 de euro. Consultatia preoperatorie costa 250 de lei.

Parerile oamenilor sunt apreciative in ceea ce priveste serviciile acestei clinici. Multi spun ca dr. Levy este cel mai bun medic cu care au interactionat, care, dincolo de aparenta unei persoane inabordabile, este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, implicat 100% si care pune pacientul pe primul loc.  Chiar daca se subliniaza faptul ca serviciile nu sunt cele mai ieftine de pe piata, pacientii spun ca merita fiecare banut, pentru ca interventiile au rezultate foarte bune.

3. Estet Gyn

Si in clinica Estet Gyn din Timisoara, infiintata in 2012, se realizeaza interventii de lifting facial. Numeroasele servicii de chirurgie estetica, plastica, de obstetrica si ginecologie sunt efectuate de trei medici cu o experienta indelungata. Dr. Mihail Cojocaru este medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva care si-a inceput activitatea in 2008 si participa la pregatirea medicilor rezidenti si a studentilor in clinica de chirurgie plastica si efectueaza inclusiv interventii chirurgicale de urgenta in arsuri sau traumatisme mari. Inainte de interventia de lifting facial, pacientul se va prezenta la o consultatie in care i se vor prezenta toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasca.

Pretul pentru un lifting facial la dr. Mihail Cojocaru, de la Estet Gyn Timisoara, este cuprins intre 2.500 si 5.500 de euro.

Personal foarte bine pregatit si amabil, atmosfera placuta si o locatie moderna si curata – acestea sunt aspectele pe care pacientii le mentioneaza cel mai des in review-urile la adresa Estet Gyn. Oamenii mai declara ca indiferent de procedurile efectuate in aceasta clinica te simti in siguranta si confortabil, pentru ca medicii si personalul auxiliar pun pacientii pe primul plan si se preocupa sa le ofere servicii de calitate.

4. Olariu Clinics

La Olariu Clinics Timisoara se efectueaza atat operatii chirurgicale, cum este liftingul facial, cat si proceduri nechirurgicale si tratamente dermatologice. Medicii care isi desfasoara activitatea aici sunt: dr. Daniela Olariu – medic primar chirurgie plastica si estetica – si dr. Liviu Olariu – medic primar dermatolog. Interventia de lifting facial se realizeaza sub anestezie generala si dureaza circa 3-5 ore. In acelasi timp se pot efectua si alte interventii, cum ar fi operarea pleoapelor superioare sau inferioare.

Pretul pentru un lifting facial in aceasta clinica din Timisoara este cuprins intre 4.000 si 5.500 de euro.

Opiniile exprimate de timisoreni (si nu numai) pe internet referitor la aceasta clinica sunt in majoritate laudative. Unii pacienti spun ca au venit din alta tara special pentru a beneficia de tratamente sau proceduri la acesti medici cu experienta. De asemenea, oamenii considera ca doctorii Olariu sunt un model de profesionalism si de relationare cu pacientii, dand dovada de grija si respect pentru fiecare persoana care le trece pragul.

5. Medcom

Si in clinica CBS Medcom din Timisoara se realizeaza operatii de lifting facial. Dotata cu aparatura de ultima generatie, aceasta clinica are o oferta generoasa de servicii: de la chirurgie estetica si tratamente estetice non-invazive, la neurochirurgie, dermato-venerologie, chirurgie vasculara, ortopedie, ginecologie-obstetrica si imagistica medicala. Interventiile de chirurgie estetica sunt realizate de dr. Raul Chioibas, care efectueaza doua tipuri de lifting facial: MACS Lift – un procedeu minim invaziv cu o incizie discreta (dr. Chiobas preluand si implementand in Romania aceasta metoda intr-un mod eficient, lucrand direct cu dr. Alex Verpaele din Belgia care a inventat-o) si liftingul 3D centro-facial – sub anestezie, cu o durata de 2-3 ore, procedura fiind in mare masura endoscopica.

Pretul unui lifting facial efectuat la Medcom variaza de la 3.500 la 5.500 de euro.

In clinica Medcom sunt oferite servicii de calitate, cel putin asta declara cei care i-au trecut pragul pentru diverse interventii. Ei spun ca locatia arata foarte bine, fiind una de lux, si ca medicii isi trateaza pacientii cu interes si profesionalism. Sunt numeroase aprecieri si in privinta curateniei exemplare, a timpului scazut de asteptare sau a amabilitatii intregului personal.

Concluziile noastre

Interventia de lifting facial, in Timisoara si oriunde in tara si in lume este una destul de complicata, care necesita experienta, pregatire si calitati deosebite la medicul care o realizeaza. In acest oras din vestul tarii sunt chirurgi plasticieni recunoscuti pentru rezultatele deosebite, unii avand experienta de peste 20 de ani, iar altii activand in misiuni umanitare in afara tarii, timp in care au operat pacienti de toate varstele. In plus, conditiile de cazare din clinicile in care acesti chirurgi profeseaza sunt de lux, astfel incat pacientii sa se simta cat mai bine.