liposuctia pentru barbati

Actualizat pe:

Liposuctia este o interventie de indepartare a grasimii excesive folosita de femei; in prezent, procedura si-a extins domeniul de activitate, fiind folosita cu incredere si liposuctia pentru barbati, care ii ajuta sa ajunga la numarul ideal de kilograme.

Femeile sau barbatii care opteaza pentru liposuctie, trebuie sa tina cont de tot ce presupune aceasta interventie: beneficiile, riscurile, perioada de recuperare.

Ce este liposuctia pentru barbati si care sunt beneficiile obtinute in urma interventiei?

O varianta viabila pentru barbatii care vor sa elimine excesul de grasime depozitat in anumite zone ale corpului consta in liposuctia pentru barbati, o procedura minim invaziva, realizata de medici chirurgi esteticieni.

Beneficiile obtinute in urma interventiei sunt numeroase, printre acestea numarandu-se si:

  • indepartarea stratului nenatural de grasime – unul dintre motivele principale pentru care liposuctia devine atat de populara consta in siguranta si in succesul pe care il are in procesul de indepartare a excesului de grasime;
  • eliminarea definitiva a celulelor adipoase – unul dintre beneficiile liposuctiei consta chiar in eliminarea permanenta a celulelor adipoase. Odata ce acestea sunt indepartate, nu vor mai avea ocazia de a creste inapoi. Procedura ajuta la mentinerea unei greutati adecvate si la imbunatatirea perceptiei despre propriul sine;
  • pierderea grasimilor poate imbunatati sanatatea generala – mentinerea unei greutati sanatoase este o sarcina dificila pentru multe persoane, insa, din fericire, liposuctia este cea mai eficienta procedura care poate indeplini cu succes aceasta cerinta. De asemenea, indepartarea grasimii nenaturale inmagazinate in anumite zone ale corpului poate sa imbunatateasca semnificativ sanatatea generala;
  • imbunatatirea aspectului corporal – multe persoane isi doresc sa aiba un corp de invidiat, in care sa se simta confortabil si care sa le permita sa poarte orice haine isi doresc. Lupta cu kilogramele in plus a fost mereu o problema greu de combatut, insa, cu ajutorul liposuctiei, oricine se poate bucura de un corp de vis, care sa-i puna in valoare trasaturile avantajoase;
  • imbunatatirea stimei de sine – stima de sine scazuta este o problema cu care multi se confrunta, pentru care solutiile sunt limitate si greu de respectat. Cele mai multe frustrari si nemultumiri legate de propriul sine pornesc de la aspectul corpului. Cei care au kilograme in plus au simtit mereu o presiune sociala, care i-a impiedicat sa se simta bine. Din fericire, liposuctia este metoda eficienta prin care excesul de grasime din corp este eliminat in mod corespunzator.

Cat dureaza perioada de recuperare la liposuctia pentru barbati?

Perioada de recuperare in ceea ce priveste liposuctia la barbati poate sa fie diferita de la o persoana la alta. Ideea este ca pacientul se poate reintoarce la activitatile sale obisnuite dupa 48 de ore si o saptamana de la interventie, in functie de cum ii recomanda medicul specialist. In plus, se mai recomanda ca pacientul sa circule foarte mult in perioada de recuperare, pentru ca astfel vindecarea va fi mai rapida si mai eficienta. Indiferent de situatie, insa, pastrarea unei legaturi stranse cu medicul specialist este o sarcina esentiala.

Prin urmare, barbatii care isi doresc sa scape de excesul de grasime din corp, pot apela cu incredere la procedura de liposuctie, care se vindeca rapid si care ofera rezultate permanente.