liposuctie in Brasov

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Brasovul este unul din principalele orase de cultura ale tarii, astfel multi turisti ajung sa il viziteze mai devreme sau mai tarziu, unii chiar pentru serviciile sale de chirurgie estetica – unul dintre aceste servicii este liposuctia in Brasov, o interventie sigura si destul de des intalnita.

Liposuctia sau lipoaspiratia consta in subtierea si remodelarea unei arii specifice a corpului, prin indepartarea depozitelor de grasime in exces. Prin intermediul acestei proceduri, o persoana isi poate imbunatati imaginea personala, ceea ii ofera incredere in sine.

Liposuctia este recomandata persoanelor care au trecut de 18 ani, au o stare buna de sanatate, isi doresc mai mult o remodelare decat o pierdere in greutate propriu-zisa, nu fumeaza, iar greutatea corporala este una normala.

Topul locurilor unde te poti programa pentru o liposuctie in Brasov

Inainte de a alege un chirurg plastician care sa realizeze interventia de liposuctie in Brasov, este important pentru pacient sa efectueze cercetarea individuala de care este nevoie pentru a avea toate informatiile necesare.

Multumita tehnologiei, liposuctia este o interventie medicala foarte sigura, atunci cand vine vorba de indepartarea grasimii. Atat timp cat o persoana urmeaza cu exactitate sfaturile date de medic, riscul aparitiei unor complicatii este redus.

1. Spitalul Sf. Constantin

In cadrul Spitalului Sf. Constantin din Brasov echipa medicala este formata din Dr. Marcel Albean si Dr. Claudiu Coraiu. Printre principalele tipuri de interventii prestate de departamentul de chirurgie plastica se numara liposuctia, chirurgia estetica faciala, chirurgia sanului, corectarea defectelor nasului, urechii, pleoapelor etc.

Pentru informatii si programari, numarul de telefon este 0268300300 iar adresa de E-mail este contact@spitalulsfconstantin.ro.

2. Cabinetul medical al doctorului Sorin Velicu

Doctorul Sorin Velicu este medic primar cu o experienta impresionanta de peste 25 de ani in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva. Printre serviciile medicale prestate chirurgia abdomenului, care consta in abdominoplastie, pentru reducere abdominala cu micsorare si burta si lipoaspiratie sau liposuctie.

Cabinetul medical se afla pe Str. Zizinului, nr. 40, bl.31, sc. C, ap. 2, iar doctorul Sorin Velicu poate fi contactat fie la una din cele doua adrese de email, contact@sorin-velicu.ro, respectiv sorin.velicu@yahoo.com, fie la numarul de telefon 0268333825 sau 0722309097.

3. Serviciile Doctorului Costenco Adrian

Doctorul Costenco Adrian este medic specialist in chirurgie plastica si membru activ al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica.

Contactul se poate face la numarul de telefon 0744978559, sau la adresa de email dentalestetica1177@yahoo.com.

Cu privire la recuperarea dupa realizarea interventiei de liposuctie in Brasov.

Dupa ce o persoana isi alege doctorul pe care si-l doreste si duce la bun sfarsit interventia de liposuctie in Brasov, procesul de recuperare nu este deloc complicat.

In cele mai multe cazuri, nu exista cicatrici, deoarece dimensiunea inciziilor realizate de medicul chirurg este una mica, iar vanataile dispar la maxim doua sau trei luni de la momentul interventiei. Pacientilor le este permis sa paraseasca clinica la aproximativ doua zile dupa si nu le este interzis sa conduca masina sau alte lucruri in acest sens.