liposuctie in Bucuresti

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Capitala este locul in care sunt prezente cele mai noi si performante tehnologii din toate domeniile, inclusiv cel estetic, astfel ca cei care isi doresc o interventie de liposuctie in Bucuresti, au posibilitatea de a alege clinici care folosesc cele mai moderne tehnici si tehnologii din domeniu.

In plus, de rezultate unei interventii de liposuctie se pot bucura atat femeile, cat si barbatii, aceasta fiind cea mai eficienta metoda de inlaturare a grasimii localizate.

In ce consta interventia de liposuctie din Bucuresti?

Cu toate ca unii oameni considera ca liposuctia este o modalitate rapida de a slabi, in realitate, procedura de liposuctie din Bucuresti are rolul de a remodela si contura corpul, prin eliminarea gasimii localizate, de care nu poti scapa cu diete sau exercitii fizice.

De aceea, in momentul in care cauti informatii despre liposuctie vei descoperi ca exista mai multe zone ale corpului asupra carora se poate intervenii pentru eliminarea grasimii nedorite, prin intermediul liposuctiei.

Aceasta procedura chirurgicala poate fi efectuata atat sub anestezie generala, cat si sub anestezie locala, in functie de dorintele pacientului sau de zonele vizate. Prin urmare, este recomandat sa fii foarte bine informat cu privire la modul de desfasurare si recuperarea post operatorie.

Metoda de realizare a procedurii de liposuctie este una relativ simpla, prin doua incizii de mici dimensiuni sunt introduse canulele (tuburi subtiri si lungi), pe care medicul le misca inainte si inapoi, astfel incat gasimea sa fie dislocata si apoi aspirata. Dupa interventie vei fi nevoit sa porti un corset care sa ajute corpul sa asimileze noua forma.

Ce clinici folosesc cele mai moderne tehnici de liposuctie din Bucuresti?

Numarul clinicilor de infrumusetare din Capitala este foarte mare, iar interventiile de liposuctie din Bucuresti se regasesc in portofoliile tuturor. De aceea, pentru a alege clinica potrivita ar trebui sa tii cont de recomandarile altor pacienti care le-au trecut pragul, in functie de experientele si rezultatele pe care acestia le-au avut.

Daca doresti insa sa alegi o clinica in care sunt folosite cele mai performante tehnologii si cele mai moderne tehnici, poti tine cont de urmatoarea clasificare:

1. Clinica Art Estetica

Art Estetica este una dintre clinicile de chirurgie estetica foarte populara in Bucuresti, iar calitatea serviciilor si tehnicile moderne sunt principalele motive care au dus la aceasta popularitate. Pentru efectuarea interventiilor de liposuctie poti opta fie pentru metoda clasica, fie pentru metoda Vaser, care foloseste laserul.

2. Clinica Be Perfect by Dr. Bortolini

O alta clinica de chirurgie estetica unde poti gasi o metoda moderna de realizare a interventiei de liposuctie este Clinica Be Perfect by Dr. Bortolini, care foloseste metoda 3D.

3. Clinica ARK

De asemenea, una dintre clinicile foarte apreciate de pacienti, care s-au bucurat de rezultate eficiente, este Clinica ARK. Un criteriu care determina succesul fiecarei interventii este alegerea solutiilor potrivite pentru fiecare pacient in parte.

Prin urmare, daca doresti si tu sa beneficiezi de o interventie de liposuctie in Bucuresti, numeroase clinici iti stau la dispozitie, pentru a o alege pe cea potrivita tie.