liposuctie in Craiova

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Fiind al saselea cel mai mare oras al tarii, nu e de mirare ca poti apela la o interventie de liposuctie in Craiova, fie ca locuiesti acolo sau esti in vizita. Clinicile de chirurgie estetica sunt la dizpozitia clientilor, indiferent de nevoile pe care le au.

Liposuctia nu este o cura de slabire si nici nu trebuie sa fie tratata ca una. Unele persoane nu vor reusi niciodata sa scape de anumite cantitati de grasime din corp, indiferent de exercitiile fizice pe care le fac sau de dietele pe care le tin.

Printre candidatii ideali pentru liposuctie se numara persoanele cu o greutate stabila, piele elastica si zone cu exces de grasime. In schimb, daca o persoana sufera de boli cronice precum hipertensiunea arteriala maligna, insuficienta cadiaca, insuficienta renala, boli pulmonare etc, nu ii este recomandata liposuctia,

Top clinici pentru o liposuctie in Craiova si dotarile lor:

1. Clinica Dr. Firass Obeidat

Dr. Firass Obeidat este specialist in chirurgie plastica si reconstructiva si ofera o serie de optiuni in chirurgie cosmetica si plastica pentru fata, sani si corp. In functie de zona pe care o persoana doreste sa o modifice, preturile variaza. Astfel, pentru o persoana care isi doreste o liposuctie pentru gusa, pretul va fi de 800 de euro, in timp ce liposuctia pentru brate este de 1700 de euro.

La liposuctia corporala exista mai multe pachete. Primul pachet, care consta in liposuctie pentru abdomen si coapse este de 1700 de euro. Al doilea pachet, compus din liposcutie pentru brate, coapse si genunchi este de 1500 de euro. Liposuctia pentru spate este 1800 de euro, iar pentru fiecare zona adaugata in plus, pacientul trebuie sa plateasca 700 de euro.

Pentru liposuctia in patru zone si transferul grasimii in altele, pretul este de 3000 de euro.

Numarul de telefon este 0768590786, iar adresa de email este contact@drfirassobeidat.ro. Adresa clinicii este Calea Unirii, nr. 196, 2003300.

2. Clinica de chirurgie estetica Face Lounge

Printre serviciile oferite de centrul Face Lounge se numara consilierea de specialitate, tehnica chirurgicala eficienta, abordarea inovatoare a chirurgiei cosmetice, cele mai recente si eficiente tehnici chirurgicale si rezultate de calitate.

Pentru liposuctie pretul este de la 1500 de euro pe o anumita zona, spre exemplu abdomen superior sau abdomen inferior, iar a doua zona este 500 de euro.

Clinica Face Lounge se afla pe Str. Bucovina, Nr. 3, Bl. j42, la parter, iar programul clinicii este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 19:00. Programarile se pot face la numarul de telefon 0723314030, sau pe adresa de email office@facelounge.ro.

3. Estetic Boutique

Clinica Estetic Boutique ofera servicii de calitate si siguranta. Pe langa liposuctie, ofera si servicii de abdominoplastie, botox, implant mamar, acid hialuronic etc. Estetic Boutique are toate dotariile de care este nevoie pentru a functiona in regim de spitalizare continua.

Adresa clinicii este Str. Petru Rares, 15. Pentru programari, numarul de telefon este 0763351105, iar adresa de email este drgabrielradu@yahoo.com.