liposuctie in Iasi

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

Pentru persoanele din Iasi, sau care se afla in trecere dintr-un motiv sau altul, serviciile de chirurgie estetica le sunt disponibile cu un numar mare de servicii. Preturile variaza de la caz la caz si in functie de preferintele pacientului. Printre aceste servicii, gasim si diferite interventii de liposuctie in Iasi pentru diferite zone ale corpului.

Procedura de liposuctie este metoda de chirurgie estetica ce consta in indepartarea tesuturilor adipoase. Este o procedura extrem de populara, iar in Statele Unite ale Americii este cea mai intalnita, cu sute de mii de interventii realizate anual. Ea poate fi aplicata fetei, gatului, bratelor, spatelui, soldurilor, coapselor si multor alte zone.

Topul ofertelor de liposuctie in Iasi

Indiferent de preferintele unei persoane, exista suficiente clinici si doctori care realizeaza interventii de liposuctie in Iasi in urma unei consultatii. In timpul consultatiei, pacientul ii va explica chirurgului care sunt zonele care il nemultumesc.

1. OMNI Clinic

Omni Clinic ofera trei tipuri diferite de liposuctie: liposuctie cervicala fara RF, liposuctie pentru coapse, fie ca este vorba de zona interioara sau cea exterioara, pentru genunchi si liposuctie pentru solduri, talie si abdomen superior si inferior. Pentru primul tip de operatie pretul este de 600 de euro, pentru al doilea set este de 2500 de euro si pentru al treilea set de 2450 de euro.

Clinica dispune de consultanta online de chirurgie estetica la pretul de 200 lei. Plata se poate face doar in lei, in cursul valutar din ziua realizarii platii.

Reprezentantii clinicii pot fi contactati la (004) 0731466464 pentru relatii chirurgie estetica si plastica, iar receptia la 0232216260. Adresa de e-mail a clinicii este office@omniclinic.ro, iar adresa propriu-zisa este Str. Grigore Nr. 2, Bl. 6 martie, Iasi, Cod 700044.

2. Serviciile Doctorului Andrei Lazar

Doctorul Andrei Lazar are peste 20 de ani de experienta in domeniu, ceea ce inseamna aproximativ 20.000 de interventii chirurgicale. Printre aceste interventii se numara si 300 de liposuctii clasice. Ea este insotita de un catalog online de imagini de tip before & after care arata rezultatele muncii sale.

Programarile pentru construltatii si interventii chirurgicale se pot face direct prin dr. Andrei Lazar la numarul de telefon 0745640055, sau prin secretariat la 0799529000. Persoanele interesate pot completa si un formular online unde isi introduc numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, ce operatie le intereseaza si alte detalii semnificative. Adresa propriu-zisa este Str. Lascar Catargi, nr. 10, Iasi, Romania.

3. Serviciile Doctorului Radu Budurca

Doctorul Radu Budurca si-a inceput cariera de medic estetician specialist in chirurgie plastica si estetica in anul 1999. Printre serviciile sale se numara si liposuctia abdominala, ce poate fi combinata cu alte tipuri de operatii, precum abdominoplastia.

Consultatiile pot fi programate la Cabinetul Medical Avicena, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 10, Bl. B1-B2, parter si mezanin, prin intermediul numarului de telefon 0745537274 sau pe adresa de E-mail dr.budurca@gmail.com. Persoanele interesate pot completa si un formular, in care sa isi lase numele, adresa de E-mail si motivul pentru consultatie.