Liposuctie Ploiesti

Liposuctie Ploiesti

Persoanele interesate vor gasi numeroase tratamente si interventii care ii vor ajuta sa slabeasca si sa obtina corpul pe care si-l doresc, printre care se numara si liposuctia, in Ploiesti. Dupa interventie, este indicat ca cei care au trecut prin ea sa incerce sa adopte un stil de viata echilibrat, pentru a se putea bucura de rezultate pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Procedura poate fi aplicata mai multor zone, asa ca pacientii care sunt multumiti de corpul lor, cu exceptia zonei coapselor sau a zonei abdomenului, vor putea opta pentru o liposuctie in Ploiesti care sa indrepte acest lucru si sa le ofere armonia la care au visat.

Clinici de liposuctie in Ploiesti

Cei interesati de o liposuctie in Ploiesti vor avea de ales intre mai multe clinici dotate cu aparatura performanta, care ii ajuta pe medici sa duca la bun sfarsit interventiile. Locul ideal pentru o liposuctie in Ploiesti o sa depinda de preferintele fiecarui pacient, astfel ca unii vor prioritiza pretul, in timp ce altii isi doresc cat mai multe optiuni de tratament.

1. Clinica de chirurgie estetica si ortopedie Orto Med

Una din clinicile care asigura specialisti foarte buni, aparatura performanta, tehnici clinice sigure, consiliere si de asemenea, servicii de liposuctie in Ploiesti, este clinica Orto Med. A fost fondata in anul 2003 si continua sa raspunda cerintelor pacientilor chiar si astazi.

La Orto Med, exista doua optiuni de liposuctie: cea cu anestezie locala, care il va costa pe pacient 600-700 de euro si cea cu anestezie generala, care este 1000 de euro. Preturile sunt orientative si pot sa difere de cele care vor fi stabilite la finalul primului consult.

Informatiile de contact pentru pacienti sunt numarul de telefon 0722673661 si adresa de E-mail doriancucuteanu@yahoo.com.

2. ROUA Medical Center

Serviciile de la clinica ROUA sunt realizate de o echipa de exceptie, sprijinita de aparatura moderna, asa ca toti cei interesati de o liposuctie in Ploiesti vor putea opta pentru aceasta clinica. Pretul consultatiei se afla in intervalul de 200-350 de lei.

Pentru liposuctie, suma pe care va trebui sa o plateasca pacientul va depinde de zona care urmeaza sa fie afectata de interventie: la coapse este vorba de 1500-2000 de euro, la fese de 1500 de euro, la gambe 2000 de euro, la genunchiul intern de 1000 de euro si la gusa de 800 de euro.

Datele de contact ale clinicii sunt numerele de telefon 0799948200 si 0244433802, impreuna cu adresa de E-mail office@clinicaroua.ro.

3. Ramo Clinique

Pacientii interesati sa obtina aceleasi rezultate ca la o liposuctie in Ploiesti, fara sa treaca prin interventia chirurgicala propriu-zisa, vor putea face o vizita la Ramo Clinique. Aici exista un tratament de remodelare corporala non-invaziva, care presupune distrugerea celulelor grase.

Cei care viseaza la o noua infatisare, se vor putea programa folosind numarul de telefon 0722838310, sau adresa de E-mail contact@ramoclinique.ro.

Concluzii

In final, persoanele care isi doresc sa dea o noua forma corpului lor, se vor putea orienta catre una din clinicile care ofera servicii de liposuctie in Ploiesti, iar in acest fel isi vor putea atinge scopul.